Ogólne > Podatki

polskie auto i duńskie auto

<< < (8/13) > >>

GOLO:

--- Cytat: lilianka w 05 Kwi 2009, 14:29:50 ---ja jak nie miałam żółtej karty to łatwo nie było, za CHiny z tymi Nimecami sie dogadać nie mogłam, bo oni w żadnym jezyku prócz swojego.wywaliłam im wszysteki dokumenty i powiedzieli że na polski adres  mowy nie ma.pomogli mi mili Czesi  :)

--- Koniec cytatu ---

Czyli Kolezanko....
czy jezeli mam zółtą karte i okaze dowod ze zdjeciem(np dowod osobisty czy prawo jazdy chodzi mi o POLSKIE) To kupie bez problemu piwo czy Pepsi?

rebeliantus:
droga w okolicach Holstebro-zach. Jutlandia

vera:

--- Cytat: K3 w 05 Kwi 2009, 14:22:10 ---napisałeś
więc ci dałem przykład....

.........

--- Koniec cytatu ---

no ok, z tym nikogo to za mocno poszedłem
Co do Policji na granicy to jest a w ostatnich dniach nawet jest jej więcej, jednak jakoś o łapankach nie słyszałem a nawet nie widziałem a jeżdżę raz w miesiącu a czasami nawet dwa. Kontrola jest na pewno większa na drodze promowej.

[Posted on: 05 Kwiecień  2009, 15:16:05]

--- Cytat: rebeliantus w 05 Kwi 2009, 15:10:00 ---droga w okolicach Holstebro-zach. Jutlandia

--- Koniec cytatu ---

co oni na to że auto ma współwłaściciela?

andrzeji:

--- Cytat: rebeliantus w 05 Kwi 2009, 12:12:46 ---zwykla droga"landowka"(jechalismy do sklepu),aha na marginesie dodam ze mieli jeszcze dwa auta po kontroli
tyle ze z Niemiec rowniez im zostaly odebrane tablice

--- Koniec cytatu ---

Masz meldunek w Dani i wczesniej byles kontrolowany

K3:

--- Cytat: GOLO w 05 Kwi 2009, 14:41:14 ---Czyli Kolezanko....
czy jezeli mam zółtą karte i okaze dowod ze zdjeciem(np dowod osobisty czy prawo jazdy chodzi mi o POLSKIE) To kupie bez problemu piwo czy Pepsi?

--- Koniec cytatu ---

przy zółtej i tak standardowo pytają o foto.... ale przy takim zestawie nie będzie żadnych problemów

[Posted on: 05 Kwiecień  2009, 15:54:28]

--- Cytat: vera w 05 Kwi 2009, 15:43:42 ---no ok, z tym nikogo to za mocno poszedłem
Co do Policji na granicy to jest a w ostatnich dniach nawet jest jej więcej, jednak jakoś o łapankach nie słyszałem a nawet nie widziałem a jeżdżę raz w miesiącu a czasami nawet dwa. Kontrola jest na pewno większa na drodze promowej.

--- Koniec cytatu ---

ostatnio to jest non-stop kontrola ze względu na szczyt...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej