Ogólne > Hydepark
Uwaga na nieuczciwych przewoznikow !!!
podroznik:
witam wszystich :)
to prawda nie ma co ryzykowac z tzw "firmami" nigdy nie wiadomo kiedy nieszczecie na drodze moze nas spotkac.
ja osobiscie kilka razy korzystalam z uslug przewozniczych firmy eurobus bukowanie i platnosc przez internet, kabusewcow dwuch na trase mili i kulturalni. a co najwazniejsze nie bylo zadnych przesiadek czekania.
autokar odjezdza z wielu miast w danii do polski szczecin gorzow poznan lodz warszawa.
i musze przyznac ze wcale nie tak drogo, maja rowniez wiele znizek, promocji:)
pozdrawiam serdecznie:)
mala_z_Aarhus:
Czy przypadkiem Eurobus nie kursuje na trasie: Dania - Hamburg i pozniej posredniczy w sprzedazy biletow do miast w Polsce. Wlasnie na tej sprzedazy, czy raczej posrednictwie zarabiajac najwiecej.
Ja kiedys mialam z nimi postoj w Hamburgu 24godzinny, gdyz nie mieli odpowiednio duzego busika dla wszystkich osob z biletami do Danii, no ale w Hamburgu jest co zwiedzac...
podroznik:
witam:) moja wypowiedz poparlam doswiadzczeniem za kazdym razem kiedy podrozowalam nie bylo zadnych przesiadek i nawet przystankow aby zabrac ewentualnych pasazerow na terenie niemiec. wiem natomiast ze autokar byl wlasnoscia pks warszawa, i podejrzewam ze firma eurobus moze wspolpracowac z wieloma przewoznikami. moze stad rozbieznosc w naszych "zeznaniach".
pozdrawiam serdecznie:)
uwaga!!! na busy tommy:
Dzień dobry mam wiadomość dla wszystkich którzy jeżdżą busami tommy !!! Uwaga 19.12.2008 moi koledzy jechali busem
tommy do Polski nie wiedzieli o tym że będą musieli się przesiadać do autobusu,kabusewcy byli chamscy!!!.To był kompletny chaos,przejście w autobusie zawalone walizkami ,nie działająca toaleta, na przystankach nie czekali na pasażerów zatrzymali się dopabuse na wieżdzie ,na autostrade a ludzie musieli biec do autobusu,kabusewcy nie włączyli ogrzewania ani telewizorów, wszystkim było bardzo zimno.Gdy dojechali do Legnicy to kazali im wysiadać na autostradzie, na pasie awaryjnym dopabuse po dłuższej dyskusji , PANOWIE od kabusewnicy zaczeli cofać po autostradzie do zjazdu ,który prędzej przejechali.Podróż z Odense do Opola trwała 18:00 godzin!!! Czy tak ma wyglądać europejski standard w wykonaniu polskiej firmy przewozowej?Prosze wszystkich pasażerów tego wesołego autobusu o dodanie swojego komentarza i i polecenie ewentualnej innej normalnie traktującej klientów firmy.Wesołych świąt :)
leon123456:
Witam, ja byłem pasazerem tego autokaru. Wszystko co napisal kolega to prawda. Ludzie nie byli poinformowani nawet kiedy wsiadali do busow ze bada sie musieli przesiadac do autokaru. Ogolnie patrzac cala ta podroz to jedna wielka porazka. Autobus pamietal pewnie jeszcze czasy komuny. Nic nie dzialalo. Zeby wlaczyli ogrzewanie musielismy sie klucic z "kabusewcami". Kazdy postuj i zawsze dym. Ciaigle klutnie z nimi. Pasazerowie ganiajacy za autokarem. Przejscie zawalone bagazami. Totalny brak organizacji. Jak dla mnie to firma TOMMY zrobila nam zajebistego wala. Zamiast busami, upchneli wszystkich do jednego autokaru. Tak sie nie robi. Zaplacilem za busa, zeby bylo szybko i wygodnie. A dostalem autokar i niezapowiedziane atrakcje. Jeszcze jedno, czas podrozy Aarhus Katowice 22 godziny. Jak dzwonilem byla mowa max o 13 godz. Ktos zapomnial poinformowac nas o dodatkowych 9 godz. Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej