Ogólne > Hydepark

Uwaga na nieuczciwych przewoznikow !!!

<< < (2/5) > >>

vera:

--- Cytat: yoursoul w 02 Paź 2008, 11:49:18 ---W tygodniu 42 sa ferie jesienne .

Post sluszny . Ja jechalam kiedys do Polski na swieta autokarem naszej ukochanej firmy JSC . Cala noc bylo otwarte okno ( byl grudzien) , wyla muzyka na caly regulator i po oczach dawaly kolorowe reflektory.Fajne na dyskoteke ale nie na calonocna podroz .
Kabusewca dojechawszy na miejsce  odetchnal z ulga i powiedzial z rozbrajajaca szczeroscia , ze myslal , ze zasnie po drodze , gdyz przez ostatnie pare dni funkcjonowal kursujac na trasie Dania-Polska /Polska-Dania . Wtedy zrozumialam seans swiatlo-dzwiek .
Odechcialo mi sie eksperymentow z tzw firmami , teraz biore samolot lub autokar . Bezpieczniej .

--- Koniec cytatu ---
co za luzak .... ::) i wtedy mamy ze autokary polskie po rowach leżą..... :-\
42 tydz - szkoda ze to ferie jesienne myslałem ze to jakieś wolne co mi umknęło w zeszłym roku  ;D

zyrafffkaa:
ferie jesienne naleza sie wszystkim, tzn pracownikom tez? Czy tylko uczniom ?

vera:

--- Cytat: zyrafffkaa w 02 Paź 2008, 12:04:30 ---ferie jesienne naleza sie wszystkim, tzn pracownikom tez? Czy tylko uczniom ?

--- Koniec cytatu ---

no dzieciakom, bo my do roboty zasuwamy ;D

Majkelek:
3 września jechałem z Polski do Danii autobusem Orbis Transport. Około 3 w nocy kabusewca zasnął i uderzył w barierke na autostradzie zaraz za Berlinem. Na szczęście nikomu nic się nie stało. Autobus to nie jest najbezpieczniejsza forma podróży, ale czasem nie ma się wyboru.

vera:

--- Cytat: Majkelek w 02 Paź 2008, 13:21:14 ---3 września jechałem z Polski do Danii autobusem Orbis Transport. Około 3 w nocy kabusewca zasnął i uderzył w barierke na autostradzie zaraz za Berlinem. Na szczęście nikomu nic się nie stało. Autobus to nie jest najbezpieczniejsza forma podróży, ale czasem nie ma się wyboru.

--- Koniec cytatu ---

właśnie ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej