Ogólne > Hydepark
Narzekalnia
Svaria:
Ja mialem na egzaminie / obronie pracy jednego cenzora rowniez z SDU plus mojego promotora ktory tak samo egzaminowal jak jego kolega.
Moi znajomi (i ci polscy i ci dunscy mieli podobnie)
Doktorskie rzadza sie innymi prawami zwlaszcza ze waga tytulu jest duzo wieksza niz inz czy mgr inz.
Poza tym jest to zupelnie inny tok / forma studiow.
PS - zdziwilem nie zdziwilam :)
ciacho:
--- Cytat: Svaria w 25 Mar 2009, 09:12:10 ---PS - zdziwilem nie zdziwilam :)
--- Koniec cytatu ---
ups, wybacz, to przez nieuwage ;)
??????????:
--- Cytat: Mirra w 25 Mar 2009, 22:39:29 ---Dziekuje za odpowiedz...
Na razie jestem na etapie "czy naprawde mi sie jeszcze chce" ;D
I czy ten tytul jest mi do obecnego postrzegania swiata i wizji szczescia potrzebny.
--- Koniec cytatu ---
Moze nie do postrzegania swiata ale do pochwalenia z pewnoscia tak, bo widze ze robisz to tutaj bardzo czesto...widocznie taki typ :-\ i jak sie z tym czujesz, wylewajac swoje sukcesy na tlo porazek i problemow masy rodakow szukajacych tutaj wsparcia?
ciacho:
--- Cytat: ?????????? w 25 Mar 2009, 23:21:44 ---Moze nie do postrzegania swiata ale do pochwalenia z pewnoscia tak, bo widze ze robisz to tutaj bardzo czesto...widocznie taki typ :-\ i jak sie z tym czujesz, wylewajac swoje sukcesy na tlo porazek i problemow masy rodakow szukajacych tutaj wsparcia?
--- Koniec cytatu ---
??? Sadze ze forum nie istnieje tylko po to zeby szukac wsparcia w ciezkich chwilach. Jest to takze dobre miejsce zeby ot tak porozmawiac czy podyskutowac o wszystkim. Wydaje mi sie ze nie jest az tak zle jak Ci sie wydaje i az taka masa rodakow nie ponosi tutaj kleski. Poza tym czy to ze ktos jest sfrustrowany swoja sytuacja musi wywolywac poczucie winy w tym ktory nie ma na co narzekac? Pomagac sobie trzeba, owszem, ale oprocz tego milo jest tez porozmawiac na inne tematy.
Watpie zeby Mirra chciala sie pochwalic. Widzisz, kontynuacja nauki po dlugiej przerwie jest trudna decyzja bo zwyczajnie sie juz czlowiekowi nie chce. A nawet jesli chciala sie pochwalic to ma prawo - zaszla w koncu bardzo daleko.
Pozdrawiam wszystkich: i tych szczesliwych i tych sfrustrowanych :)
MargaretMitchell:
Na Waszą prośbę - wydzieliłam wątek o doktoracie i przeniosłam do działu Studia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej