Ogólne > Rodzina ...
prosze pomozcie mi z tym chodzi o dziecko...
rozowa985:
Ja mam bardzo podobnie... Ja jak mialam sprawe w sadzie sedzina wyraznie mi wytlumaczyla ze skoro prawdziwy ojciec dziecka nie ma ustalonych praw rodzicielskich to nie ma zadnych obowiazkow (nie musi placic alimentow itp) ani nie ma zadnych praw ( nie moze zadac wizyt z dzieckiem bo i na jakiej podstawie??!! ) wiec zdecydowanie mozesz mu zabronic jakichkolwiek kontaktow z dzieckiem...
polakwdanii:
A nie prosciej bylo sie zabezpieczyc i by nie bylo zadnego problemu. Tylko jak sie mysli zlapac kogos na dziecko zeby zyc z socjalu. Typowe jestes ksiazkowym przykladem jak to Polka za granica zamiast głowy uzywa innej czesci ciała zeby sobie zapewnic byt. W tym wypadku dogodne zycie na socjalu bo samotnej matki z dzieckiem nikt z domu nie wywali komuna da mieszkanie i srodki na zycie
yoursoul:
ojjjj drogi polakuwdanii - jak latwo i przyjemnie ocenia sie i osadza innych :-\
dragonki:
do mirry ..nie dziecko ma moje nazwisko...i ja mam prawa rodz.
a do tego polaka w dani to sluchaj ja z tym chlopakiem bylam jeszcze 2 lata przed ciaza i razem decydowalismy sie na dziecko tylko wlasnie ok 12 tyg zaczal pic i obracac sie w takim wlasnie towazystwie....a dodam ze bylismy zareczeni....wiec nie masz prawa mnie polaczku w dani oczerniac!!
[Posted on: 11 Grudzień 2008, 19:40:03]
a i nie jestem samotna matka tylko poznalam faceta ktory byl z nami od kad ten nas zostawil wiec on chyba jest ojcem prawda...nie wazne kto splodzil wazne kto wychowal....
marysha:
,,Polakwdanii" przedstawił poglądy typowego szowinisty. Takiego biednego chłopaczka, którego niecna kobieta chce złapać na dziecko, a on jest przez to taki biedny i poszkodowany. I w dodatku, kompletnie nieświadomy tego, co się wokół niego dzieje. Ale tak to juz jest..Głupie i podstępne kobiety, nie mają nic innego do roboty, jak łapać na dziecko, takie cudo jak ,,polakwdanii".
Może jestem wredna i złośliwa...Ale scyzoryk mi się otwiera, gdy słyszę takie historyjki. I jeszcze jedno. Z pewnością są kobiety, które postępują w sposób opisany przez ,,polaka". Jak również są nieodpowiedzialni mężczyźni. Najbardziej poszkodowane jest w tym układzie dziecko, które do pewnego momentu, nie ma wpływu na sytuację...
Wydaje mi się , że nie można oceniać postępowania ludzi po jednym wpisie na forum. Moja perfidna ocena zachowania ,,polakawdanii", miała na celu uświadomienie mu jak to jest, być ocenionym pochopnie i szybko. Tak bardzo powierzchownie. Co nie zmienia faktu, że jego wypowiedzi uważam za bezczelne i komlpetnie pozbawione klasy. Choć zastanawiam się, czy słowo klasa jest w tym wypadku na miejscu...Miłego wieczorku!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej