Ogólne > Podatki

prośba o pomoc w rozliczeniu

<< < (6/6)

efkaaa88:
cpr wpisujesz bez myślnika, pozdrawiam

buriq:
A ja wpisuje z myślnikiem i działa.

Lusi70:
A co można odliczyć od dochodu?Wiem że dojazdy,a opłatę za wynajęcie mieszkania też?

roga:

--- Cytat: Lusi70 w 21 Mar 2009, 16:54:29 ---A co można odliczyć od dochodu?Wiem że dojazdy,a opłatę za wynajęcie mieszkania też?

--- Koniec cytatu ---

Omawiane bylo setki/tysiace razy na forum ! - wieczny temat.

[Posted on: 21 Marzec  2009, 17:12:18]
Ale czynsz za wynajmowane mieszkanie - pierwszy raz sie z tym spotykam. Ciekawe co bedzie nastepne ?. A moze zaproponowac SKAT-owi zebysmy w ogole nie placili podatkow. Mielibysmy spokoj z pamietaniem tych wszystkich ulg.

Fryzz-----:
witam
pracowalem w danii w delegacji miesiac potem wrocilem DO POLSKI potem za 3tygodnie wrociłem  do dani  na kontrakt na stale bo szef sie nie zgodzil abym placil 8% (umowa bez okresowa) zazdrosc dunczykow...... pracowalem 3miesiace okres probny potem z powodu tak zwanego kryzysu byly zwolnienia.płaciłem podatku 38%, teraz w polsce mam zaplacic 19% to ponad polowa co moge zrobic to makabra...  :-(((( wrocilem do polski bo nie znalazlem pracy przez miesiac. :-((
ale jade w czwartek do dani zalatwic swiadectwo pracy i ten druk e-301 gdzie sie musze po niego zglosic i jjesli o ferie penge czy moge przyspieszyc jej wyplacenia.....
i jeszcze zeby dostac tu kuronia w polsce musze miec druk E- 301 moge prosic o linka gdzie moge go uzyskac...

prosze o pomoc
i zgory dziekuje
Marcin Thyregod   Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej