poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: polonia.dk  (Przeczytany 21011 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bumi71

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
polonia.dk
« dnia: 12 Sty 2009, 21:35:15 »
Czy  sa  na  tym  forum  osoby  ktore  od  czasu  do  czasu  sa  blokowane  przez  moderatorow  na  polonia.dk za  wyrazanie  opinii niezgodnych z  ich  wiesniackim  pojeciem  swiata . Na  przyklad  tekstow pisanych  czesciowo po dunsku .  Mam  wrazenie  ze  ludzie  ktorzy  steruja  tym portalem  nie  bardzo maja  pojecie  o tym  w jakim  kraju  sie  znajduja . :)
« Ostatnia zmiana: 13 Sty 2009, 13:07:13 wysłana przez Tula »

Offline neletop

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 4
  • -Otrzymane: 16
Odp: polonia.dk ( banda idiotow !!!)
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Sty 2009, 21:59:36 »
Biorac pod uwage ile lat funkcjonuje ten portal, ile jest watkow, ilu osobom pomogl... trudno mi sie zgodzic z tym postulatem.

Offline bumi71

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Sty 2009, 22:48:23 »
 nie  wiem  ile  lat ten  portal  funkcjonuje  ..   Nie mam    rowniez  pojecia  o  tym  ilu  osobom portal  mogl  pomoc  ....  jezeli  komukolwiek  ....  Ja  zostalem  zablokowany  na (  2  tygodnie )  najpierw  za  podanie  linka  do dunskiego    rzadowego  posredniaka  Workimport.dk 
 Teraz  za   wymiane  kilku zdan  z  inna  osoba  na  portalu  czesciowo  po  dunsku  .  Oni  sa  gorsi  niz  zawsze  zwycieska  armia  radziecka   :)

Offline Apolonia

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Sty 2009, 23:45:46 »
Czesc Buni to tez wyleciales? bo mnie wywalili za ten dunski tekst, a mnie sie tak czasami myli, raz po dunsku raz po polsku i tak jakos automatycznie napisalam po dunsku. Ale masz racje zupelnie jak w tych czasach kiedy ja wyjechalam - buzka na skobelek pozdrawiam

Offline bumi71

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Sty 2009, 03:20:56 »
misio_99  nie wiedzialem ze  jestes " moderatorem  " na  konkurencyjnym portalu  .  Dziwne  ze  jakos  tego do  tej pory nie zauwazylem ...  Hej   zabolalo cos  z tego  co napisalem ...   Dlaczego  wykasowaliscie moje  posty napisane  po  dunsku  ?? Ja  zostalem  zablokowany za  pisanie  " niewlasciwosci  "  na   konkurencyjnym  portalu  polonia.dk .  Przez  kogo ?  Ciebie  ?? Nie stosowanie sie do regulaminu i wyzywanie admina oraz obrazanie na konkurencyjnym forum i tworzenie nowych nickow po zbanowaniu .  Na  ilu  " forach " ty  kolego moj zloty jestes  zatrudniony   Nick bumis71  jest  aktywny  od  jesieni  zeszlego  roku  . Mialem  przez  chwile wrazenie  ze  to sa  2  rozne  portale . Zablokowales  moj   IP  adres na  poloni  ? *Szczescia , zdrowia  , pomyslnosci  .. Jezeli macie jakies  pojecie o IT  to powinniscie wiedziec adresy  IP  sa zmienne . Co  nie  ??  Wiesz  to  troche  boli  ze ta  sama  osoba  ktora  pisala  na  polonii.dk nagle  znajduje  sie  jako moderator na " konkurencyjnej " stronie .  W  sumie  to nie  pozostaje  Ci  nic  innego  niz  zablokowac  mnie  "  dozywotnio  "     

Offline mala_z_Aarhus

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +8/-2
  • A friend to all is a friend to none.
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Sty 2009, 06:40:31 »
Prosba zostala rozpatrzona negatywnie.

Slowa uzyte przez pana Bumii71 nie sa sa slowami uznanymi powszechnie za obelzywe, wiec nie ma potrzeby stosowania cenzury.

Klingon

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Sty 2009, 08:49:00 »
Fakt ze "banda idiotow!!!" nic nie wnosi do tematu. :)

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 13 Sty 2009, 08:49:00 »

antypolonia

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Sty 2009, 09:22:11 »
wlasnie za cytowanie regulaminu banuja ludzi na polonii i teraz chca to przyniesc tutaj.

Czy ty odczuwasz jakas satysfakcje przy banowaniu uzytkownikow?

marek33

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Sty 2009, 09:41:40 »
Zestrzelić trolla. Nie wydaje sie Wam dziwne, ze zazwyczaj najbardziej piekla sie Ci, ktorzy uwielbiaja obrazac innych. Nie wiem, czy w zyciu im cos nie wyszlo, maja jakies kompleksy czy co...Jest w nich zazwyczaj duza ilosc agresji, sa zaczepni do granic wytrzymalosci. Ludzie wyluzujcie troche. Jesli jakies forum ma regulamin, to trzeba go przestrzegac po prostu...Nie wyzywac sie i prowadzic bezsensowna walke slowna. Marnujcie energie na sprawy wiekszej wagi.
Sorki, ze nie uzywam polskich znakow, ale bez nich jest szybciej.

antypolonia

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 13 Sty 2009, 10:03:20 »
uwazaj,bo jeszcze misio ci przywali. jak malej i innym

marek33

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Sty 2009, 11:10:18 »
Nie goraczkuj sie tak chlopie. Piszac :Czy  sa  na  tym  forum  osoby  ktore  od  czasu  do  czasu  sa  blokowane  przez  moderatorow  na  polonia.dk za  wyrazanie  opinii niezgodnych z  ich  wiesniackim  pojeciem  swiata ?- sam sie pograzasz- To znaczy , ze tylko Twoje zdanie jest sluszne, innych jest jak to okresliles wiesniackie, cokolwiek by to znaczylo... Slyszalem juz cos podobnego : bo tylko moja racja jest sluszna, mojsza, najmojsza-,,Dzien swira_ bodajze. I zeby nie bylo, tytul w zaden sposob nie laczy sie z Twoja osoba. Nie znam cie i nie bede epitetami oceniac Twojej osoby. Miejze Ty tez troche opanowania i postepuj podobnie.Wystarczy juz chyba pieniactwa. Przeciez jak sie nie zgadzam z kims, mam odmienne zdanie, to potrafie przeciez przedstawic awoje argumenty bez obrzucania kogos blotem, tylko dlatego ze mysli inaczej. Do milego!
<swoja droga, nie uwazam zeby slowo idiota bylo szczegolnie obrazliwe, i nie zawsze trzeba podpierac sie slownikowym znaczeniem danego wyrazu. Uwaza ktos, ze jestem idiota-jego problem, ja tak nie mysle, a dalego mi do megalomanii...

marek33

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 13 Sty 2009, 11:12:56 »
Popelnilem kilka literowek, a co tam... ;D

Offline bumi71

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #12 dnia: 13 Sty 2009, 11:56:04 »
Moze  szanowny  moderator  Misio  jest  w  stanie  wyjasnic dlaczego  moja  krotka   wymiana  zdan  z  inna  osoba po  dunsku  zostala   chamsko wykasowana  . Doskonale  pan  wie  o  czym  pisze  prosze  pana  ...  W  tym  tekscie  nie  bylo niczego  obrazliwego  pod  adresem   polonia.dk  ani  pod  wzgledem  osoby   do  ktorej  tekst  byl  skabusewany .    To zostalo  wykasowane   bez  slowa  .  Czy moze  moderator  mial  problemy  ze  zrozumieniem  tekstu  ???  To  byla  krotka , mila wymiana  zdan   z  innym  uzytkownikiem  . Napisalem  to  po  dunsku  , Mea Culpa . Tylko  ....  zaraz  ..  w  jakim  kraju  my  jestesmy  ???  Zimbabwe ????  Najbardziej  rozbawil mnie  ten  tekst  ktory  ukazal sie  na  moim  ekranie  wczoraj wieczorem  .....   "  Zostales  dozywotnio zablokowany na tym forum za  lzenie  moderatora na  konkurencyjnym portalu  , Twoj  adres IP jest zabanowany "   Wiesz  Misio  ..   Kiedys  podobno  na  stosach palili  za  wyrazanie  swoich  opinii  .  Troche  tu  PRL zalatuje  .Tyle  ze  PZPR  juz  dawno  rozwiazana . Jezeli  nie  bedziecie  bez powodu  kasowac  postow  ktore  w  nikogo  nie  uderzaja to unikniecie  mnostwa  nieporozumien , wscieklosci  i  zlosliwosci  . Jezeli  kogos  obrazilem  to przepraszam . Er  vi snart færdig  med  det her pjat ???
 ;D ;D ;D
« Ostatnia zmiana: 13 Sty 2009, 12:12:44 wysłana przez bumi71 »

Tula

• Gość
Odp: polonia.dk
« Odpowiedź #13 dnia: 13 Sty 2009, 13:14:34 »
bumi71 i Apolonia zostaliscie zbanowani przez Admina za "niestosowanie sie do regulaminu i wyzywanie admina"... Tobie bumi71 za "banda idiotow" zmieniam bana na staly  ;D
Ciekawe, za co skasowaliście kilka postów Chili; czyżby za to, ze skrytykowała Waszego reklamodawcę? Straciliście w ten sposób jedyną sensowną osobę na forum, gratuluję polityki kadrowej, dla naszego forum tym lepiej.
 Przy okazji, jak już poprawiasz błędy, popraw w tekście Waszego reklamodawcy "bierzący" ;) Kłuje w oczy niemal tak samo jak do niedawna "użąd".

Idiotów z tematu wykasowałam, bowiem to jest wulgaryzm.

Offline bumi71

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Sty 2009, 13:18:59 »
 Temat  uwazam  w  tej chwili za zamkniety . Jakims  cudem  zostalem  odblokowany  wiec  problemy  chyba  zostaly  wyjasnione .
Mam  nadzieje  ze  w  przyszlosci   bedzie  mozna  uniknac  tego  typu  nieporozumien . Mozna  po  prostu  bylo napisac  ze    pisanie  w  innym  jezyku niz  polski  jest  niemile widziane . Co    do  " ortow   "  to  juz  zupelnie  inna  sprawa .  ;D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #14 dnia: 13 Sty 2009, 13:18:59 »

Polonia w Kopenhadze na Facebook'u

Zaczęty przez lukasseroDział Kopenhaga

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 4316
Ostatnia wiadomość 14 Lut 2011, 05:03:38
wysłana przez lukassero
TVP Polonia w dunskiej kablowce.Czy jest mozliwosc odbioru

Zaczęty przez pepeAKAkunlaoDział Kultura

Odpowiedzi: 1