Ogólne > Podatki
podatek 8% w Danii i PIT w Polsce
Zurich:
Dajcie spokoj z tymi docinkiami!Po co wyciagac zaraz szabelki!Co to za roznica w jaki sposob jest liczony podatek dal osoby ktora ma sie rozliczyc.Najwazniejszy jest efekt koncowy czy ktos ma cos do zaplaty czy nie. ;D
Pozdrawiam i zycze wiecej luzu. ;D ;D ;D
Tula:
A ja Misia popre; on sie zna na podatkach i nic dziwnego, ze wkurza go, ze ktos podwaza jego zdanie. Trzymajmy sie naszych specjalizacji.
K3:
--- Cytat: Zurich w 07 Mar 2009, 10:11:48 ---Dajcie spokoj z tymi docinkiami!Po co wyciagac zaraz szabelki!Co to za roznica w jaki sposob jest liczony podatek dal osoby ktora ma sie rozliczyc.Najwazniejszy jest efekt koncowy czy ktos ma cos do zaplaty czy nie. ;D
Pozdrawiam i zycze wiecej luzu. ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Tyle, że nawet przy liczeniu metodą "z progresją" i rozliczaniu w jednym roku podatkowym dochodów z DK i z PL może wyjść dopłata podatku w PL.
vera:
--- Cytat: K3 w 07 Mar 2009, 16:34:37 ---Tyle, że nawet przy liczeniu metodą "z progresją" i rozliczaniu w jednym roku podatkowym dochodów z DK i z PL może wyjść dopłata podatku w PL.
--- Koniec cytatu ---
zgadza się, chyba nawet zawsze jest dopłata ...
[Posted on: 07 Marzec 2009, 17:01:34]
--- Cytat: Tula w 07 Mar 2009, 11:17:55 ---A ja Misia popre; on sie zna na podatkach i nic dziwnego, ze wkurza go, ze ktos podwaza jego zdanie. Trzymajmy sie naszych specjalizacji.
--- Koniec cytatu ---
Nie pisałem ze sie znam ale to co napisał to sam nie przeczytał albo nie zrozumiał.
robwag:
nieprawda że zawsze jest dopłata ,w zeszłym roku rozliczałem sie razem z zona,która pracuje w PL ,i nawet wyszło cos na plusie ,czego oczywiscie nikt nam nie odda i wychodzi na to ze miałem racje z ta ulgą za ten rok ,chyba że mnie okłamali w skarbówce w PL
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej