Ogólne > Podatki

Zwrot podatku

<< < (3/3)

Gość:

--- Cytat: Zwrot podatku w 30 Kwi 2009, 19:55:40 ---Witam mam pytanie poniewaz w odstepie czasowym dostalem 2 czeki na poczet zwrotu podatku.mam pytanie czy czek ktory dostalem jeszcze przed moja korekta mam zrealizowac i czy jest to uwzglednione przy drugim zwrocie ?Czy moze ten pierwszy czek juz jest anulowany?

--- Koniec cytatu ---
Na rozliczeniu rocznym jest wyszczegolnione jak kwota do wyplaty zostala obliczona.
Zobacz http://home25.inet.tele.dk/pl/Skat/TastSelv/Aarsopgoerelse_begraenset.html
Ewt. przyslij twoje rozliczenie na klingon@mail.dk

Dawid23:
W 2008 roku skat wyliczyl mi 266 dni i tego sie trzymalem, moze jest tak dlatego, ze nie dostarczylem swojej deklaracji zameldowania w Polsce... zaraz przesle rozliczenie na email

Gość:

--- Cytat: Dawid23 w 02 Maj 2009, 09:12:09 ---W 2008 roku skat wyliczyl mi 266 dni i tego sie trzymalem, moze jest tak dlatego, ze nie dostarczylem swojej deklaracji zameldowania w Polsce... zaraz przesle rozliczenie na email

--- Koniec cytatu ---
SKAT ma zarejestrowane ze przyjechales do Danii wiosna 2008 i jest 266 dni do konca roku.
PS. SKAT sprawdza czy nie masz dlugu do panstwowych instytucji (normalna procedura) i potem wyplaci nadplacony podatek.

Dawid23:
Ok, uprzejmie dziekuje za informacje, pozostaje mi tylko uzbroic sie w cierpliwosc:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej