Regionalne > Århus, Aalborg ...

nalot na polskie blachy w Aulum

<< < (4/15) > >>

Patrykowsky:
Wszytko ładnie i przejrzyscie. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz - dlaczego nie napisałą tutaj zadna osoba która zostałą złapana i zapłaciła kare?? Wszytko tylko domysły i spekulacje. Jezeli juz to szukają dunczyków jezdzących samochodami na obcych numerach. Jezeli jestes cudzoziemcem we własnym samochodzie to nic tobie nie mogą zrobic. Niech odezwą sie osoby które taką kontrol miały, bo jak na razie nie przeczytałem postu takiej osoby.

zorajda:

--- Cytat: Patrykowsky w 21 Maj 2009, 06:43:52 ---Wszytko ładnie i przejrzyscie. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz - dlaczego nie napisałą tutaj zadna osoba która zostałą złapana i zapłaciła kare?? Wszytko tylko domysły i spekulacje. Jezeli juz to szukają dunczyków jezdzących samochodami na obcych numerach. Jezeli jestes cudzoziemcem we własnym samochodzie to nic tobie nie mogą zrobic. Niech odezwą sie osoby które taką kontrol miały, bo jak na razie nie przeczytałem postu takiej osoby.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie też się zastanawiam nad tym o co chodzi z tymi łapankami. Tyle razy już to słyszałam tylko nikt konkretnie nie umiał powiedzieć kto został złapany i jaką karę poniósł a przecierz tu zwłaszcza w swoim regionie prawie wszystkich Polaków się zna. Na początku nie pytałam co i jak bo jak łapanka to łapanka wiadomo o co chodzi. Ale jak już spytałam to usłyszałąm tak: no łapali jednego gościa chodź był na duńskich blachach kazali mu dmuchać ,bo dowód zobaczyli Polski. No i ja się pytam i co z tego a w Polsce nie dmuchasz?. A on do mnie, ale co nie kumasz? Duńczykowi by tego nie zrobili. Ech więc o jaką łapankę tu chodzi? Potem taki chodzi po Danii i o łapankach straszy. Ech szkoda gadać.

Rollo:
Zurich a kto powiedzial, ze Ci, ktorzy jezdza na PL blachach sie stresuja?  :o

Ja przynajmniej zadnego stresu nie odczuwam, niczym sie nie denerwuje, ani nie popadam w panike, gdy widze Politi. Widzialem ich sporo razy, nawet kontrole mialem ... i wszystko OK :)

I nie wiem o co Tobie chodzi z pokazywaniem sie w PL? Czyzbys kupowal auto tylko po to, zeby zablysnac przed innymi? Ja wole jezdzic autem 6-7 letnim, niz 10-15, bo jest ono bardziej bezpieczne i niezawodne.

TEB:

--- Cytat: Patrykowsky w 21 Maj 2009, 06:43:52 ---Wszytko ładnie i przejrzyscie. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz - dlaczego nie napisałą tutaj zadna osoba która zostałą złapana i zapłaciła kare?? Wszytko tylko domysły i spekulacje. Jezeli juz to szukają dunczyków jezdzących samochodami na obcych numerach. Jezeli jestes cudzoziemcem we własnym samochodzie to nic tobie nie mogą zrobic. Niech odezwą sie osoby które taką kontrol miały, bo jak na razie nie przeczytałem postu takiej osoby.

--- Koniec cytatu ---

Twoje podejscie do spraw jest bardzo egoistyczne i dziecinne. Mieszkasz za granica to sie dostosuj do praw obecnego kraju. Jak Ci sie nie podoba to wracaj do kraju.  >:(

Co do Twoich argumentow, ze wszystko to domysly i spekulacje to: JA znam osoby, ktore mialy takie kontrole - JA chodzilam z nimi do SKAT'u i na policje, zeby wyprostowac sprawy. 

No coz, ale cwaniacy sie zawsze znajda :(

re:

--- Cytat: TEB w 21 Maj 2009, 19:59:11 ---Twoje podejscie do spraw jest bardzo egoistyczne i dziecinne. Mieszkasz za granica to sie dostosuj do praw obecnego kraju. Jak Ci sie nie podoba to wracaj do kraju.  >:(

Co do Twoich argumentow, ze wszystko to domysly i spekulacje to: JA znam osoby, ktore mialy takie kontrole - JA chodzilam z nimi do SKAT'u i na policje, zeby wyprostowac sprawy. 

No coz, ale cwaniacy sie zawsze znajda :(

--- Koniec cytatu ---
Czy te osoby mialy auta na hol ,placily mandaty

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej