Regionalne > Århus, Aalborg ...

nalot na polskie blachy w Aulum

<< < (5/15) > >>

maly vejle:

--- Cytat: TEB w 21 Maj 2009, 19:59:11 ---Twoje podejscie do spraw jest bardzo egoistyczne i dziecinne. Mieszkasz za granica to sie dostosuj do praw obecnego kraju. Jak Ci sie nie podoba to wracaj do kraju.  >:(

Co do Twoich argumentow, ze wszystko to domysly i spekulacje to: JA znam osoby, ktore mialy takie kontrole - JA chodzilam z nimi do SKAT'u i na policje, zeby wyprostowac sprawy. 

No coz, ale cwaniacy sie zawsze znajda :(

--- Koniec cytatu ---
Gdzie te osoby którym pomagałeś niech się sami odezwą co niemają odwagi a może niemają dostępu do internetu przecież istnieją kafejki internetowe.

TEB:
Maly Vejle i re:

Nie wiem dlaczego te osoby nie chca napisac na forum. Ja jestem tlumaczem (dla policji , SKAT'u, komuny) i obowiazuje mnie "tavshedspligt" dlatego tez pisze generalnie. Przykro jest jednak, ze jest tylu "madrych" rodakow co pokazuja jacy oni sa wspaniali.
A pozniej placz - ze nie maja pieniedzy na zaplacenie kar >:(

Jak sie dostosujecie do prawa to takich dyskusji nie bedziemy miec.

cwsm111:
Przed pisaniem postu i oskarżaniem jak leci wszystkich, postarajcie się dokładnie poszukać informacji na stronie czy są osoby które były zatrzymane przez policję, ja byłem zatrzymany zapłaciłem mandat przerejestrowałem samochód i pisałem o tym chyba 2 krotnie.

Rollo:

--- Cytat: TEB w 21 Maj 2009, 19:59:11 ---Twoje podejscie do spraw jest bardzo egoistyczne i dziecinne. Mieszkasz za granica to sie dostosuj do praw obecnego kraju. Jak Ci sie nie podoba to wracaj do kraju.  >:(

Co do Twoich argumentow, ze wszystko to domysly i spekulacje to: JA znam osoby, ktore mialy takie kontrole - JA chodzilam z nimi do SKAT'u i na policje, zeby wyprostowac sprawy. 

No coz, ale cwaniacy sie zawsze znajda :(

--- Koniec cytatu ---

Ale nie pojmujesz jednego - ze prawo krajowe - dunskie bywa NIEZGODNE z prawem nadrzednym - prawem Unii Europejskiej!!!!

wer:
Kolego cwsm11
Jesli policja Cie zatrzymala i zaplaciles mandat i auto musialem przerestrowac
Czy mozesz napisac wiecej
jaki byl twoj status,
miales pobyt staly,auto bylo Twoje,auto bylo w kredycie,miales  kontrakt na stale,byles tylko raz zatrzymany itp
chodzi o okolicznsxci tego zdarzenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej