Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

polskie blachy prosze o info vajen

<< < (24/33) > >>

vera:

--- Cytat: do Peter w 28 Sie 2009, 15:56:26 ---Czy mozesz byc tak mily  i wyjasnil jak mozna jezdzic pl blachy w dani , majac polska firme dziekujemy

--- Koniec cytatu ---
Kiedyś miał to już wyjaśnić i rura mu zmiękła, więc albo nie wie albo trzaska kit. No chyba ze okresowo pracuje a to się wtedy nijak ma do tematu.

[Posted on: 30 Sierpień  2009, 09:51:30]

--- Cytat: daniaa w 28 Sie 2009, 19:34:50 ---Ciekawe co piszesz, ze chlep nie jest w Danii drozszy, ja place w piekarni za chlep ok. 40-50Kr. Zdawalo sie mi, ze w Polsce chleb mozna kupic taniej niz 20zl, ale skoro tak twierdzisz i jestes Vera najmadrzejszy na tym forum, to prosze o wybaczenie  ;D  A uzywanie takich okreslen jakie mają panstwo okazje zobaczyc powyżej w cytowanej wypowiedzi, potwierdza brak odpowiedniego wysłowienia się, a także prostackie myslenie, ktoremu nie towarszyszy zadna wartosć.

--- Koniec cytatu ---

Ty ciągle o chlebie hehhehe
piszesz nie na temat to jeden problem że nie wiesz o co chodzi. Po drugie dobrze radzę porównaj chleb w obu krajach i o tej samej wartości to zobaczysz że różnica nie wielka. Widać że zakupów nie robisz w DK

ZOO:

--- Cytat: rey2000 w 30 Sie 2009, 09:36:02 ---\
Nie ma co sie chwalic,ktos kto jest(powtarzam)JEST tu 6 LAT doskonale wie ze jest to ..... ;D ;D
Pracując tutaj 6 lat wychodzi ,ze samochodu dorabiasz sie szybciej niz w polsce.     pozdr     ;)
A pracujac krotko ,wiadomo czynsz,prad,woda,internet,jedzenie i jeszcze samochod mam zmienic ???>:( stąd takie a nie inne wypowiedzi)
Gadka szmatka.

--- Koniec cytatu ---
NARESZCIE KTOŚ SPOJRZAŁ PRAWDZIE W OCZY I NAPISAŁ O CO WIĘKSZOŚCI Z NAS CHODZI !!!GDYBY SAMOCHODY BYŁY TAŃSZE NIE BYŁO BY TEGO BEZSENSOWNEGO WĄTKU .LUDZIE ZASTANÓWCIE SIE, ALBO RYBKI ALBO AKWARIUM !!!A NIE UDAJECIE CWANIAKOW KTÓRZY "JUZ TYLE LAT SMIGAJA POLSKIM AUTEM "

poly:
Ja tu jestem nie przerwalnie 6 lat ,mam staly pobyt i mnie zlapia haha

zoo:
złapią czy nie złapią, ja tam wole mieć spokojną głowę  i nie stresować sie na widok POLITI

Solvej:

--- Cytat: poly w 30 Sie 2009, 11:37:22 ---Ja tu jestem nie przerwalnie 6 lat ,mam staly pobyt i mnie zlapia haha

--- Koniec cytatu ---

Dziekuj sasiadom- Dunczykom, ze jeszcze nie szepleli policji  ;D Zreszta ..wstydzilbys sie chwalic, ze lamiesz prawo  :D  a moze jeszcze sie pochwal ile masz na liczniku jezdzac po Danii ? :-X 

bleeeee nie cierpie cwaniakow  >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej