Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

polskie blachy prosze o info vajen

<< < (12/33) > >>

rey2000:

--- Cytat: t w 25 Sie 2009, 21:27:25 ---Zurich ma racje
ale każdy niech robi jak chce .
macie ochotę jeździć na Polskich blachach - jeźdźcie
chociaż coraz częściej słyszy się o kontrolach , każdy ma swój świat , niech o niego dba.
a moderatorzy niech zamkną ten kolejny bezsensowny wątek .
bo już czytanie tego przestaje by przyjemne ...
ja osobiście znam kogoś kto wyzywał wszytskich naokoło od debili , tych co kupili auto na dk ,
teraz  ten ktoś ma problem , bo musi sie pozbyc Polskigo auta , a nie ma pieniążków na duński ..
pozostaje : ROWER
powodzenia odważnym ., :0

TAK koniec z tym czas zamknac ten watek
ZURICH i gosc T ,wiedza co pisza.pozdro!!

--- Koniec cytatu ---

paco244:
po co  zamykac...ja tam swoja  droga  z checia czytam co ludzie pisz  ....rey czy  ty znasz  dunski   

rey2000:
PACO wyslalem ci linka z tlumaczeniem na polski wniosek ze skatu i jak czytales?

jezeli chodzi o Dunski to ucze sie niestety,chodzilem do platnej ,a teraz szukam w miare dobrej szkoly ,oczywiscie bezplatnej albo hellerup sprogcenter albo clavis niewiem ktora jest lepsza wyslalemzapytanie i czekam na odpowiedzi moze ktos cos nada.

[Posted on: 25 Sierpień  2009, 22:44:13]
jezeli chodzi o zamykanie watku to z powodu poziomu niektorych wypowiedzi .

neti:

--- Cytat: Peter w 25 Sie 2009, 20:22:35 ---Ty koleś zastaów się raz jeszcze zanim nazwiesz kogoś złodziejem. Dania nie jest taka duża i znajde Cię bez problemów.
To wszystko co oferuje Danii zawdzięczam swojej cięzkiej pracy!!! To nie moja wina że duńczycy mają dwie lewe ręce i firmy sięgaja po pracowników z krajów unii.
Auto mam na Polskich numerach i ich nie zmienie bo jestem Polakie, a nie nieudacznikiem z danii jak TY. Mam też w Polsce firmę i auto jest na nią zarejestrowane. I SKAT chciał ale nic nie zrobił.

--- Koniec cytatu ---

Peter ale tym autem mozesz tlylko jezdzic jesli go uzywasz do pracy czy prywatnie tez
i jak Ci skat dokuczal?

marta_malgorzata:

--- Cytat: rey2000 w 25 Sie 2009, 22:45:57 ---PACO wyslalem ci linka z tlumaczeniem na polski wniosek ze skatu i jak czytales?

jezeli chodzi o Dunski to ucze sie niestety,chodzilem do platnej ,a teraz szukam w miare dobrej szkoly ,oczywiscie bezplatnej albo hellerup sprogcenter albo clavis niewiem ktora jest lepsza wyslalemzapytanie i czekam na odpowiedzi moze ktos cos nada.

[Posted on: 25 Sierpień  2009, 22:44:13]
jezeli chodzi o zamykanie watku to z powodu poziomu niektorych wypowiedzi .

--- Koniec cytatu ---

Clavis proponuje omijac z daleka!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej