Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
polskie blachy prosze o info vajen
fukkk:
Vera , czy to ta "łapanka " z lipca , czy to jakaś nowa ?
pod tymi zdjęciami powinna byc dedykacja dla takich jak :Marek S , Kazimierz W, gosc73, peter i innych kombinatorków.powodzenia w dalszej jezdzie , :)))
Zurich:
--- Cytat: Peter w 25 Sie 2009, 20:22:35 ---Ty koleś zastaów się raz jeszcze zanim nazwiesz kogoś złodziejem. Dania nie jest taka duża i znajde Cię bez problemów.
To wszystko co oferuje Danii zawdzięczam swojej cięzkiej pracy!!! To nie moja wina że duńczycy mają dwie lewe ręce i firmy sięgaja po pracowników z krajów unii.
Auto mam na Polskich numerach i ich nie zmienie bo jestem Polakie, a nie nieudacznikiem z danii jak TY. Mam też w Polsce firmę i auto jest na nią zarejestrowane. I SKAT chciał ale nic nie zrobił.
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
gosc73:
kontrole były sa i beda a my i tak dalej bedziemy smigac tak jak juz pisałem mozna byc tylko do przodu a nie do tyłu pozdrowionka dla zatrzymanej ekipy nieznajomosc przepisów koszt tylko 7000kr i rejestracja na DK no i co a juz jezdze z lata na PL wiec jesli bym chcial wywiezc spowrotem do kraju to bym zaplacil za czas pobytu w danii ,Panowie smigamy dalej pozdro
guniek:
--- Cytat: Peter w 25 Sie 2009, 20:22:35 ---Ty koleś zastaów się raz jeszcze zanim nazwiesz kogoś złodziejem. Dania nie jest taka duża i znajde Cię bez problemów.
To wszystko co oferuje Danii zawdzięczam swojej cięzkiej pracy!!! To nie moja wina że duńczycy mają dwie lewe ręce i firmy sięgaja po pracowników z krajów unii.
Auto mam na Polskich numerach i ich nie zmienie bo jestem Polakie, a nie nieudacznikiem z danii jak TY. Mam też w Polsce firmę i auto jest na nią zarejestrowane. I SKAT chciał ale nic nie zrobił.
--- Koniec cytatu ---
Dunczycy nie maja dwóch lewych rąk i przeważnie znają sie na robocie w przeciwnosci do polskich "złotych rączek" co niby wszystko mogą robić ale nic nie umieją porządnie - tylko tyle ze duńczycy nie chcą pracować za te pieniądze i tyle godzin co wy tyracie. Bo dunczycy tu zyją a polacy przyjechali tylko po kase.
rey2000:
--- Cytat: gosc73 w 26 Sie 2009, 19:55:09 --- zacofane barany podaje przykład chłopak 28lat był 2 razy w Polsce a pyta sie mnie w pracy jaka mamy strefe czasowa-idiota
--- Koniec cytatu ---
Mogles powiedziec ze to kolo podbiegunowe ;D
Ja kiedys wyjezdzalem z osiedla swoim samochodzikiem (jeszcze na PL) i przed wyjazdem stalo politi wraz ze skat,na szczescie polowali tylko na szwedow,nawet przyjechali juz z 4 lawetami mnie tylko spytali sie..... polish arbejder....i puscili po prostu fart,loteria,poniewaz nie mialem,, jeloł kard,,mogli mi obskoczyc,zawsze moglem wcisnac kit ze przyjechalem w odwiedziny ,albo ze dopabuse szukam pracy,cokolwiek,po roku czasu mialem odpowiednia notke ze skatu za wycieraczka abym ich odwiedzil pilnie,gdybym myslal o pobycie jeszcze tylko troche ,to moze i szkoda kosztow,moze bus ,moze miganie i oczy dookola osi,ale poniewaz postanowilem zostac dluzej albo dluzej ,dluzej,wiec decyzja byla prosta,wiem ze nie jezdze szrotem spawanym z trzech,pamietajcie nie kupujcie u turasa,bo tam to jest taka klepanina ze az strach,z samochodu zrobia kwietnik i odwrotnie.
Jezeli kupujecie w komisie to TYLKO z gwarancja na 6-mcy i adnotacja na umowie ,ze samochod jest wolny od osob 3 ,i nie ma na nm długu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej