Ogólne > Rodzina ...
KOSZT OPIEKUNKI
ALA12345:
CZY WY CZYTACIE WYSYLANE PRZEZ SIEBIE WIADOMOSCI JAK MOZNA PLACIC KOMUS ZA OPIEKE NAD DZIECKIEM PONAD STO KORON SKORO DUNKI W SWOIM KRAJU BIORA ZA OPIEKE NAD DZIECKIEM 50,60KORON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE WIECEJ !!!!!!
ALA12345:
PRZECZYTAJCIE SOBIE TO UWAZNIE
A i tak wychodzi to drozej niz oddac dziecko do zlobka albo dagpleje. I nie mówcie dziewczynie ze kogos oszukuje, bo widocznie tak sie umówiły i obie są zadowolone. A ci co wrzeszczą o stawkach minimalnych to niech sobie przelicza ile wychodzi na rękę przy płaceniu pełnego podatku.
[/quote]
heyah:
--- Cytat: ALA12345 w 11 Wrz 2009, 22:49:32 --- A ci co wrzeszczą o stawkach minimalnych to niech sobie przelicza ile wychodzi na rękę przy płaceniu pełnego podatku.
--- Koniec cytatu ---
Przy płaceniu pełnego podatku ma się również inne przywileje to raz a dwa ,że ma się również kwotę wolną od podatku więc to zawsze będą większe pieniądze ,już sobie przeliczyłam ... ;)
Zaciekawiła mnie stawka 50-60 kr ,którą rzekomo zadowalają się dunki więc zerknęłam na kilka portali z ogłoszeniami i wszędzie mowa o stawce 90 -110 kr 8)
ALA12345:
HAHAHA
TO WEJDZ SOBIE NA DEBATY NA DUNSKICH PORTALACH NIKT NIE PISZE WYZSZYCH STAWEK JAK 50,60 KORON I PRZELICZ TO SOBIE NA GODZINY NP. 5 GODZIN W CIAGU DNIA W TYGODNIU WYCHODZA NIEZLE PIENIAZKI JAK NA PRACE DORYWCZA . CHYBA MUSISZ NALEZEC DO OSOB BARDZO ZAMOZNYCH , ALE NIESTETY NIE WSZYSTKICH STAC , ZEBY PLACIC NIANI 100KORON ZA GODZINE MAM WIELE KOLEZANEK DUNEK I ZADNA TYLE NIE PLACI WIEC TO CO PISZESZ TO JEST SMIECHU WARTE HAHA
ALA12345:
JA NIE WRZESZCZE KOLEZANKO NA NIKOGO TAK PO PIERWSZE
PO DRUGIE SKORO JESTESCIE TAKIE BOGATE DAMY TO PLACCIE SOBIE NAWET 200 KORON ZA GODZINE NIE INTERESUJE MNIE TO
BADZCIE TROCHE REALNE I POLICZCIE SOBIE ZE PLACAC KOMUS 50KORON NA GODZINE I TO JEST 5 GODZIN DZIENNIE PRZEZ 4 BADZ 5 DNI W TYGODNIU WYCHODZI SUMA 1250KORON W MIESIACU TO JEST 5000 TYS KORON JAK NA PRACE DORYWCZA NA 18LATKI TO SA NIEZLE PIENIADZE
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej