Ogólne > Rodzina ...

Krzesełko dla dziecka

<< < (2/6) > >>

Jomir:
Dokladnie o takim...

Jak sie wyrobimy w ciagu 4 miesiecy, to moze od Ciebie odkupie  ;D

mamaM:
Hej !
Jak kupiłam krzesełko Chicco Polly. Jest rewelacyjne. Miękka dwuwarstwowa tapicerka, podwójna tacka i jeszcze jedna mała przyczepiana do nogi z boku krzesełka żeby postawić jedzonko poza zasięgiem maluszka. Można regulować wysokość w 7 pozycjach i jest osobna trzystopniowa regulacja oparcia i podpórki na nóżki. Krzesełko ma pięciopunktowe pasy, dodatkowo pod tacką jest trzpień zabezpieczający przed zsunięciem się dziecka z krzesełka. Poza tym moje krzesełko można spokojnie dostawić do stołu bo jest możliwość całkowitego zdjęcia blatu wraz z trzpieniem. Jest lekkie i jednocześnie bardzo stabilne. Łatwo się składa i nie zajmuje dużo miejsca. Nie jest tanie ale warto. Żadne krzesełko nie przebije tego. Mój maluch używa go od 6 miesiąca i nie wyobrażam sobie karmienia smyka w innym krzesełku.

Od moda: to pewnie napisal pracownik dzialu reklamy tej firmy :) Prosze napisac, gdzie w Odense mozna takie krzeselko kupic.

EVA77:
To napisz gdzie kupilas to krzesełko mamaM.

[Posted on: 23 Wrzesień  2009, 21:46:50]
Sprawdzilam wlasnie w internecie jak wyglada to krzeselko chicco poly.Dokladnie o takie mi chodzi.Mozesz powiedziec gdzie je kupilas.

***Aneczka***:
http://mamaija.pl/index.php?ProductID=1596&Model=10283&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-09&utm_content=1596/10283
Popieram jest fantastyczne i tez je kupie...mysle, ze w babysamie powinny byc, a jak nie to moze warto zamowic z internetu...

aneczka:
Niestety takie typowo Polskie czyli np takie jak przedstawione chicco chyba bedzie trudno znalesc w Danii, owszem widzialam kilka razy na dba ale 90% krzeselek do jedzenia to wlasnie takie drewniane, chyba kazda rodzina dunska ktora ma dzieci posiada je, fakt nie wyglada jakos przepieknie ale jest fajne i na dlugo starczy. W babysam jestem czesto i akurat takiego rodzaju nie widzialam ale moze warto pojsc i sie zapytac moze spowadza. Jezeli chodzi o kupno w polsce i wysylke to moze Cie to troche kosztowac bo jak widac w opisie wazy 10kg, chyba ze masz kogos kto poda przez busa lub kogos jadacego wydaje Mi sie ze wtedy to taniej wyniesie. Sama jestem przed faktem zakupu i nie umiem sie zdecydowac ale chyba kupie takie zwykle ikeowskie bo w Polsce mamy krzeselko po starszej corce.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej