Ogólne > Rodzina ...
Krzesełko dla dziecka
***Aneczka***:
to ci powiem ze zelandia swoj post skasowala do ktorego jest moja odpowiedz wiec daruj sobie...i wiem ze wkleila zreszta to nie ma nic do rzeczy
***Aneczka***:
p.s. na stronie dunskiej chicco fotelik kosztuje 922 koron
Jomir:
czyli 517 pln (zgodnie z kursem NBP w dniu dzisiejszym), na stronie wklejonej przez Ciebie fotelik ten kosztuje 599.
Dawno nie mialam matmy, ale jeszcze roznice miedzy 517 a 599 dostrzegam.
***Aneczka***:
JEZU pzreciez ta stronka co wkleilam to tylko zeby fotelik pokazac ewentualnie jakby ktos z Pl chcial zamawiac, a te 922 koron co napisalam to chodzilo mi ze w Danii tez mozna zamowic i wcale nie kosztuje fortune!!! Mirra i przestan tak wszystko przesadnie inwigilowac, oceniac i Bog wie jeszcze co no zlituj sie bo cisnienie mi tylko podnioslas wypisujac taka bzdure!!! Wszedzie sie doszukujecie tylko negatywow!!!!!
Jomir:
Aneczko,
nie doszukuje sie, uwierz mi. Po prostu Twoje wypowiedzi, wbrew temu co Tobie sie wydaje, sa czasem agresywne badz niegrzeczne.
Wiesz, ja stosuje taka metode:
Jak jedna osoba mowi mi, ze jestem wielbladem, to sobie mysle, ze jest po prostu glupia...
Jezeli tych osob jest kilka to ide do lustra i bacznie sie sobie przygladam czy czasem czegos nie dostrzegam....
Tak naprawde na forum ludzie nie sa wrodzy, cisnienia nie podnosza napisane slowa, a ich interpretacja przez czytajacego.
Milej dalszej czesci dnia Ci zycze
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej