Ogólne > Rodzina ...
Bolesne ząbkowani
aneczka.k:
--- Cytat: Zelandia w 28 Wrz 2009, 11:25:12 ---To moze gruszka wciagnac? Odradzaja to, ale w aptekach mozna kupic ;)
Jest to bardzo nieprzyjemne, probowalam ;) :D
Aneczka.k ale malemu dzieciaczkowi to chyba lepiej w kroplach. W Polsce raz kupilam w areozolu, bardzo silnie tryska i moj syn nie chcial.
Woda morska to to samo co sol fizjologiczna.
--- Koniec cytatu ---
Nawet nie wiedzialam ze gruszke odradzaja... zalezy jaki areozol ja mam przeznaczony dla dzieci wiec nie leci pod tak duzym cisnienie... nie wiem czy to to samo ale jak znajomym polecalam wode morska a sol nie pomagala to wszyscy byli zadowoleni jeszcze nikt Mi nie powiedzial ze nie zadziala, wiec cos w tym musi byc...
Solvej:
Mam STERIMAR -fizjologiczny roztwor wody morskiej. Spray dla niemowlat,dzieci i doroslych. Moj dwulatek sobie tego nie zyczy. ;) niemowlakowi tez bym nie dala. Aneczko.k na pewno masz z innej firmy bo ten jest bardzo silny.
Pozdrawiam:)
aneczka.k:
--- Cytat: Zelandia w 28 Wrz 2009, 12:19:39 ---Mam STERIMAR -fizjologiczny roztwor wody morskiej. Spray dla niemowlat,dzieci i doroslych. Moj dwulatek sobie tego nie zyczy. ;) niemowlakowi tez bym nie dala. Aneczko.k na pewno masz z innej firmy bo ten jest bardzo silny.
Pozdrawiam:)
--- Koniec cytatu ---
Ten mialam kiedys teraz mam z NIVEA.
Solvej:
Ja dodam jeszcze, ze moj synek to choruje zawsze w Poslce, tu nie. Za kazdym razem, czy to nie dziwne ?
... Za miesiac jedziemy tez do PL i sie obawiam bo teraz tez z 3 miesieczna corka. :-\
Katarynka:
Przepraszam ze sie wtrącam ale czy jesteście pewne dziewczyny ze te zatkane noski niemowlaków nie są objawem allergi na coś w otoczeniu albo jedzenie? No i mysle ze nikt nie pali papabusesów w domach gdzie są dzieci. Oczywiscie ze niemowlaków sie nie testuje na alergie ale mozna spróbować eleminowac poszczególne produkty, czy przedmioty i zobaczyc czy nie jest lepiej
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej