Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Peja w Kolding polski koncert w Danii

<< < (8/12) > >>

Robsonik:
Jak ktos nie lubi Peji to po co wogole isc na ten koncert. Zobaczyliscie kawalek filmiku na youtube z ostatniego koncertu peji i juz go przekreslacie. Trzeba bylo widziec wszystko od poczatku do konca , a nie wyciety kawalek. 

Robsonik:
Moze gdybys otworzyla oczy to zauwazylabys ze Peja zszedl do niego tylko ochrona go odciagnela. Po co przyszedla na koncert?

Europejka:
Nie znam osobiscie Pei, nie wiem jakim jest czlowiekiem, nie jestem jego fanka, natomiast czytalam jego zyciorys i slyszalam pare kawalkow. Frustruje mnie to co sie wypisuje na tym forum. Wogole to co sie dzieje w polskiej telewizji. Gdyby nie media to ludzie wogole nie wiedzieliby nic. Media patrza kazdemu na rece i wlasnie czekaja jak ktos zrobi niewlasciwy ruch bo szukaja sensacji. Jego blad ze zrobil to publicznie. Natomiast chce napisac o Polakach jestesmy jak choragiewka na wietrze. Linczujemy zlych i glaszczemy po glowce dobrych. Tak jest nie tylko z Peja,ktory popelnil blad, tak jest z Doda, ktora byc moze chce zaistniec, tak jest z Polanskim, ktory nie wiedzial z kim poszedl do lozka, z Michaelem Jacksonem, ktory lubil dzieci a nie ich gwalcil, Kaczynski, ktory jest naszym prezydentem i ktorego pewnie wybralismy a teraz nabijamy sie z niego, tak jest z "ruskimi" (tak mowia polacy!) ktorych nienawidzimy za Katyn, za komunizm i wogole za to ze sa "ruscy", dunczycy ktorzy tylko wypelniaja swoje obowiazki i kaza nam przerejestrowywac samochody - jest mnostwo rzeczy i ludzi ktorych nie lubimy, mnostwo! Polacy badzmy ludzmi w koncu, a zaczna nas kochac w Europie. I nauczmy sie wybaczac i nie oczerniac innych, dlatego ze niewiadomo czy my kiedys nie popelnimy blad lub nasze dzieci, czy nasz narod. Nikt nie wie co czycha za rogiem!

xxxDK:

--- Cytat: zaZu w 07 Paź 2009, 16:11:44 ---Jak nie wiedział co ma zrobic z gosciem pokazujacym mu facka , powienien poprosic goscia o wyjscie , a gdyby nie poskutkowało, poproscic ochrone o wyprowadzenie, a on zachował sie jak ....
brak mi słów,

--- Koniec cytatu ---
Zajarales sie filmikiem na youtub'ie i tyle...poczytaj, i poogladaj wiecej, zanim napiszesz cos glupiego.... :-X

goskap:

--- Cytat: zaZu w 05 Paź 2009, 19:00:06 ---nie , prawdziwi piosenkarze sie tak nie zachowuja, i te jego słownictwo k... h.....
jakaś żenada, powinien za to dostać surową karę .,mam nadzieje ze na jego koncercie nie pojawi sie zbyt dużo osób , mam nadzieje ze nikt nie przyjdzie . nie chcemy tu takiej reprezentacji POLSKI !!!!!!

--- Koniec cytatu ---
nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna, mniejsa o to, czlowieku nie sluchasz takiej muzyki to ci za nnia nie teskno, kazdy kto slucha rapu bedzie na tej imprezie i nie dlatego ze uwielbiaja Rycha ale dlatego ze bedzie tam dobry hophopowy melanz!! a wiec dupeczki i dupesie widzimy sie niebawem! niech Dania zobaczy w koncu jak sie bawi Polska:)
ps. poniewaz jestem powazna osoba nie zycze sobie wyzwisk pod moim adresem:) ps2 dziwnym trafem najwiecej do powiedzeia maja ci co nie sluchaja rapu:/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej