poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: nieuczciwi pracownicy  (Przeczytany 20932 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline martuchnam

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 30
  • Reputacja: +16/-38
nieuczciwi pracownicy
« dnia: 06 Paź 2009, 17:24:43 »
wiecie tak czytam i czytam i ciagle kazdy pisze o nieuczciwych pracodawcach.A co z nieuczciwymi parcownikami??znam tez takich ktorzy przyjezdzaja do pracy pierwsze kilka dni robia dobre wrazenie a potem......
niestety tacy sa najgorsi.naginaja godziny czasem cos znika czasem wogle sie w pracy nie pojawia duuuuuzo jest takich przypadkow.co wy na to???? :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi obcych. Sama wyznaczam sobie cele, do których  dąże. Potrafie byc nieznosna. Chcialabym móc wszystko. Pragne walczyc o swoje do konca. Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Zaluje kilku niepotrzebnych slów.

asd

• Gość
Odp: nieuczciwi pracownicy
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Paź 2009, 22:52:28 »
wiecie tak czytam i czytam i ciagle kazdy pisze o nieuczciwych pracodawcach.A co z nieuczciwymi parcownikami??znam tez takich ktorzy przyjezdzaja do pracy pierwsze kilka dni robia dobre wrazenie a potem......
niestety tacy sa najgorsi.naginaja godziny czasem cos znika czasem wogle sie w pracy nie pojawia duuuuuzo jest takich przypadkow.co wy na to???? :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Przyznaje sie. Jestem nieuczciwym pracownikiem. Wzialem kilka dlugopisow i pisakow z pracy. Chyba mnie nie wyleja, co? A to, ze zrobie prace szybciej, a musze siedziec w pracy do konca, to chyba nie mozna tego nazwac naginaniem godzin. Osobiscie wolalbym siedziec w domu, ale niestety musze w pracy. Zreszta osobiscie nie znam osoby, ktora bylaby w 100% uczciwa w stosunku do pracodawcy, niewazne czy to Dunczyk, Polak czy inna narodowosc. Pisze tutaj o osobach z ktorymi pracowalem.

Offline martuchnam

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Paź 2009, 07:43:23 »
nie o to mi akurat chodzilo.tylko ciagle piszecie o nieuczciwych pracodawcach ale to co robiaa czasami nasi"rodacy"to jakos o tym nie ma tematu. ;) ;)

[Posted on: 07 Październik  2009, 07:40:31]

po drugie podam ci przyklad.ja sama mialam pracownika ktory przez 1/2 dnia gadal ze swoja zona przez telefon.do tego zje......l łazienke oraz stelaze poza tym obijal sie jak mogl i jeszcze mial czelnosc dopominac sie o jakies premie itp.
Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi obcych. Sama wyznaczam sobie cele, do których  dąże. Potrafie byc nieznosna. Chcialabym móc wszystko. Pragne walczyc o swoje do konca. Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Zaluje kilku niepotrzebnych slów.

Offline Solvej

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 9
  • Reputacja: +34/-32
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Paź 2009, 08:10:00 »
Juz proponowalam ten watek, ale nie sadze aby odniosl sukces ;)
Zreszta tu prawie sami pracownicy wiec beda zle na siebie pisac ?? :D
Albo bedzie np. "odwracanie kota ogonem" jak to uczynil Asd

Ja znam pracownikow : jeden tylko pil i gwizdal na prace, drugi pil i pracowal wiecej ,a trzeci pracowal gdy tylko go widzieli :D Nie wspomne ile sobie rzeczy przywlaszczyli :)
Oczywiscie juz nie pracuja ...  :-\

ps. Oczywiscie nie wsadzam wszystkich do jednego worka :) Bo teraz pracuja uczciwi i niepijacy.

jaroslaw

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Paź 2009, 08:47:31 »
czesto sie zdarza ze wlasnie pracownicy sa nieuczciwi,czasem sie nie dziwie,ale ja jestem takiego zdania ze uczciwosc na pierwszym miejscu,nawet jesli pracodawca jest nieuczciwy to ja nie chcialbym byc taki sam,mam satysfakcje z tego ze uczciwie zawsze pracowalem,choc teraz mam problem ze znalezieniem pracy,ale przynajmniej nikt z moich bylych pracodawcow nie moze o mnie zlego slowa powiedziec,bo by sklamal i oszukal samego siebie.ale wiem ze moze byc 100 uczciwych pracownikow,lecz jesli sposrod tych 100 znajdzie sie jeden nieuczciwy,to na nas wszystkich sie to odbija.uczciwym trzeba byc dla samego siebie nie dla pracodawcy czy kogos innego.

mariaa

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Paź 2009, 09:48:26 »
watek bez sensu

Offline martuchnam

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Paź 2009, 13:34:55 »
a dlaczego watek bez sensu???to prawda.tylko zazwyczaj ludzie wola zwalac cala wina na pracodawce za nieuczciwosc pracownika.a jestem ciekawa czy jakby taki mial pod soba ludzi takich o ktorych mowa w tym watku to tez by siedzial cicho???? :) :) :) :)

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 07 Paź 2009, 13:34:55 »

Offline Liwia

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #7 dnia: 07 Paź 2009, 13:44:48 »
czesto sie zdarza ze wlasnie pracownicy sa nieuczciwi,czasem sie nie dziwie,ale ja jestem takiego zdania ze uczciwosc na pierwszym miejscu,nawet jesli pracodawca jest nieuczciwy to ja nie chcialbym byc taki sam,mam satysfakcje z tego ze uczciwie zawsze pracowalem,choc teraz mam problem ze znalezieniem pracy,ale przynajmniej nikt z moich bylych pracodawcow nie moze o mnie zlego slowa powiedziec,bo by sklamal i oszukal samego siebie.ale wiem ze moze byc 100 uczciwych pracownikow,lecz jesli sposrod tych 100 znajdzie sie jeden nieuczciwy,to na nas wszystkich sie to odbija.uczciwym trzeba byc dla samego siebie nie dla pracodawcy czy kogos innego.

Zgadzam się w zupełności.

Offline dzumbastc

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #8 dnia: 07 Paź 2009, 15:55:46 »
to prawda-nie tylko posrednicy czy pracodawcy sa nieuczciwi (oczywiscie nie tylko tacy sa!),a i pracownicy w h..a wala!! tez z takimi pracowalam,tylko po co zjmuja miejsce komus kto naprawde potrzebuje pracy,chce pracowac i bedzie pracowac...!!!a przez takich leniow-mowiac grzecznie,nie ma miejsca dla tych ktorzy naprawde chca....

[Posted on: 07 Październik  2009, 15:53:59]

A moze ktos podsunie mi jakis kontakt do posrednikow,pracodawcow....moze znajde prace..?  :-)

zaZu

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 07 Paź 2009, 16:06:01 »
ooo jaaa

Offline waldek43

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Paź 2009, 22:10:00 »
PRZEPRASZAM ZE PRZESZKADZAM ALE MOJA ZONA SZUKA OD 1 LISTOPADA PRACY CZY MOZE NAM ktos pomoc

Offline Juta

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 2
  • Reputacja: +14/-22
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Paź 2009, 22:17:18 »
Skoro pytasz o to w temacie "nieuczciwi pracownicy" to moze byc ciezko.

Offline jamjurand

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 7
  • Reputacja: +4/-1
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Paź 2009, 23:53:59 »
Skoro pytasz o to w temacie "nieuczciwi pracownicy" to moze byc ciezko.

Pewnie moze sie przyuczyc albo przystosowac?  :)

polka40

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 19 Gru 2010, 14:27:12 »
tu masz racje.jak polak zawsze szuka winnego.dosyc ze jezyka nie zna to jeszcze by chciał zeby robota sama sie wykonała,i kasa sama na konto wpłyneła.tak samo z tym co pisza ze zapłaca za prace i ciagle powielaja swoje ogłoszenia ,a tak w rzeczywistosci szukaja naiwnych .nie warto jest brac za kogos odpowiedzialnosci ,bo moze taki nr wywalic ze opinie sobie człowiek popsuje.chyba wiecej jest nieuczciwych pracownikow jak pracodawcow.chyba ze ludzie sie godza robic na czarno i pozniej wychodza nieporozumienia i krzyki ze pracodawca nieuczciwy

[Posted on: 19 Gru 2010, 14:25:36]

PRZEPRASZAM ZE PRZESZKADZAM ALE MOJA ZONA SZUKA OD 1 LISTOPADA PRACY CZY MOZE NAM ktos pomoc
jest duzo biur posrednictwa pracy ,wystarczy tylko pochodzic i popytac ;D

Offline piott

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 8
  • Reputacja: +5/-2
« Odpowiedź #14 dnia: 19 Gru 2010, 18:11:30 »
 Czesto pracownicy nie rozumieja ze sami robia na swoja wyplate i to oni utrzymuja firme.Jesli beda sie opieprzac a efektywnosc ich pracy bedzie minimalna to kondycja firmy nie bedzie najlepsza.Wtedy pracodawca nawet jakby chcial nie moze podwyzszyc placy czy dac premii bo nie ma z czego . Ale narzekac i sie opieprzac to nie jest problem i co niektorzy nawet tego nie ukrywaja. I nie dziwie  sie ze potem placz bo zwolnienia ,redukcje etatow itd . Potem slyszymy ze co drugi pracodawca jest nieuczciwy .)
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości .

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #14 dnia: 19 Gru 2010, 18:11:30 »

pracownicy medyczni

Zaczęty przez Tomek StachowiczDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 3025
Ostatnia wiadomość 02 Lut 2008, 04:50:05
wysłana przez Tomek Stachowicz
A-kasse i pracownicy przygraniczni

Zaczęty przez nodanDział Hydepark

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 4646
Ostatnia wiadomość 15 Gru 2011, 09:54:28
wysłana przez greg1969
Poszukiwani pracownicy do przemyslu metalowego .

Zaczęty przez grzegorz_odenseDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5842
Ostatnia wiadomość 07 Cze 2007, 11:28:32
wysłana przez polak
Potrzebni pracownicy do pracy okolice kopenhagi

Zaczęty przez klaudia.stolarska@vp.plDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 5091
Ostatnia wiadomość 13 Sty 2022, 18:06:30
wysłana przez klaudia.stolarska@vp.pl
Tym razem pracownicy oszuści - pamietnik Fachurry wcielony w życie -