Ogólne > Rodzina ...

Pieniadze na dzieci

<< < (42/59) > >>

pendi:
aha dzieki bardzo,a co do zadzwonienia do komuny to niebardzo poniewaz moj dunski ...... lepiej nie mowic a angileski podobnie. Jesli napisalem juz do nich pare e-maili to ktos sie ta sprawa zainteresuje???????? Oczywiscie po dunsku!!!!!

[Posted on: 14 Kwiecień  2009, 12:08:55]
czy ktos orjentuje sie jezeli podpisalem pismo ze zrzekam sie dunskiego rynku pracy i ze opuszczam ten kraj po jakim czasie wplynom mi pieniadze za ferie penge na konto???????????????

[Posted on: 15 Kwiecień  2009, 15:41:43]
czy ktos  wie jak sie skontaktowac ze skatem patrzylem na necie nie znalazem zadnego kontaktu a chodzi mi konkretnie o e-maila

Tula:
Email do skata: skat@skat.dk

Odpowiedz dostaniesz po angielsku lub dunsku, w zaleznosci od tego, w jakim jezyku sam napiszesz maila; na poczatek przyjdzie ci automatycznie wysylana odpowiedz, ze odpowiedza na Twoje pytania w przeciagu pieciu dni roboczych.

Co sie tyczy feriepenge, powinny byc na Twoim koncie wkrotce po tym, jak zglosisz do feriekonta, ze wracasz na stale do Polski.

pendi:
aha dziekuje wlasnie napisalem do nich e-maila! mam jeszcze jedno pytanie czy nie orjentujesz sie jak dlugo musze czekac na pieniadze rodzinne 5 stycznia dostarczono je do dani i od tamtego momentu nic bombarduje ich e-mailami ale nic nieodpisuja

Tula:
Nie wiem nic o rodzinnym, nie mam dzieci.

kris6:
witam serdecznie jestem nowy na forum i szukam wadomości na temat rodzinnego tj. pracuje od nie dawna w dani i nie wie czy mogę się starać o zasiłek ponieważ mam umowę do końca tego roku, wszystkie inne warunki spełniam. bardzo bym prosił o odpowiedz kogoś kto coś o tym wie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej