Ogólne > Rodzina ...
Pieniadze na dzieci
anetta79:
juz to widze jak dostaja trzeba by chyba zajac sie ta sprawa i poinformowac komuny aby bardziej sprawdzili ta sprawe a oszustow i naciagaczy dac do odpowiedzialnosci za kombinowanie
ojciec:
Witam
Mam pytanie. Jeśli tak jak w moim przypadku - dopełniłem wszystkich formalności w kommune, dokumenty zostały wysłane do Polski, gdzie z kolei moja żona wypełnione dokumenty zwróciła do ROPS, ten z kolei potwierdził odesłanie papierów do odpowiedniego odzdziału kommune w Danii, to jaki jest okres oczekiwania na przelew, oraz czy takowy zostanie potwierdzony jakimś urzędowym pismem o przyznaniu świadczenia, czy też może pieniążki zostaną przelane automatycznie 20 dnia najbliższego kwartalnego terminu?
rzeznik55:
mozna czekac nawet do 6 miesiecy,komuna przysle pisemne zawiadomienie o terminie wyplaty oczywiscie na konto bankowe,ktore to musi byc nem-kontem
krzysztof1974:
pozdrawiam krzysztof mam pytanie dostalem pismo z komuny ze 22.07.10 zostana przelane pieniadze na dzieci i do dnia dzisiejszego nie otrzymalem pieniedzy na moje konto i tak za kazdym razem jest muwia ze cos sprawdzaja niewiem o co hodzi czy ktos mial taka sytuacje pozdrawiam krzysztof
EUZEBINA:
a czy masz nem konto?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej