Ogólne > Rodzina ...
Pieniadze na dzieci
roga:
--- Cytat: Juta w 24 Sie 2010, 19:05:39 ---Wystarczy, ze zlikwiduja "pieniadze na dzieci" i wespra rodziny w inny sposob.
--- Koniec cytatu ---
Masz racje. Przed laty byla nawet propozycja, aby komuna w zamian za "pieniedze na dzieci" wyplacane autoamtycznie na konto, pokrywala/refundowala konkretne, blizej okreslone wydatki na dzieci ponoszone przez rodzicow.
krzysztof1974:
--- Cytat: Mirabelka w 19 Paź 2007, 12:28:27 ---Prawdopodobnie od nowego roku ma być podwyżka zasilkow rodzinnych w Danii, czy ktoś coś slyszal na ten temat?
--- Koniec cytatu ---
witam wszystkich mam takie pytanie dlaczego komuna notorycznie sie spuznia z wyplata rodzinnego termin teraz byl na 20.10.2010 i do dnia dzisiejszego nie wyplacili gdzie z tym mozna sie udac czy pomoze mi jakis prawnik z gury dziekuje za pomoc krzysztof
EUZEBINA:
moja komuna wypłaca zawszw 20 ego! :)
[Posted on: 25 Paź 2010, 13:51:38]
najlepiej pojsc i spytac o co chodzi?napewno sie wyjasni!
krzysztof1974:
--- Cytat: EUZEBINA w 25 Paź 2010, 13:53:08 ---moja komuna wypłaca zawszw 20 ego! :)
[Posted on: 25 Paź 2010, 13:51:38]
najlepiej pojsc i spytac o co chodzi?napewno sie wyjasni!
--- Koniec cytatu ---
no tylko ze tak sie dzieje juz caly czas w lipcu mialem dostac to po kilkunastu telefonach niecania ich o wyplate rodzinnego przelali mi dopabuse na poczatku wrzesnia to chyba jest cos nie tak co sie dzwoni to muwia ze oni cos sprawdzaja niewiem czy KRIFA mi pomoze w tej sprawie czy moge to zglosic im moze jakis prawnik odnich bo tam place skladki
roga:
Co ma KRIFA (zwiazki zawodowe/A-kasse) wspolnego z rodzinnym ustalanym przez komune?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej