Ogólne > Informacje
Od dnia 1 Grudnia 2009 pisanie na forum będzie dostępne tylko dla ZAREJESTROWANY
rororo:
ludzie to jakąś komuną,cenzurą pachnie!przecież "polonia"miała być dla wszystkich.będziemy pierwszym na świecie(nie mówię o krajach arabskich)portalem OCENZUROWANYM bo jakże innaczej nazwać to,co chcecie robić.wiem,że większość duńczyków popiera socjalizm ale chociażmy,Polacy nie róbmy tego,przed czym ,co niektórzy,uciekali z kraju.żenujące,naprawdę.i co,namieżycie mnie,ukaracie?zero wolności słowa.naprawdę,czuję się jak w kraju za wielkim murem,lub w Polsce 30 lat temu.
a:
Problem w tym, ze niektorym wolnosc slowa myli sie z chamstwem.
I nie przesadzaj, wiekszosc tematycznych forow dostepna jest dla zarejestrowanych uzytkownikow. Wlasnie po to, zeby jakis przypadkowy troll nie rozwalal rzeczowej dyskusji.
GoTTie:
a dobrze prawi. Jest roznica miedzy wolnoscia slowa a chamstwem. Popieram w 100% krok willego.
Juta:
Czekam, az jakis ciekawy czlowiek napisze, ze pewnie mamy uklad ze skatem i policja, no i teraz bedziemy za gruba kase donosic na rodakow :D Willy, zaraz podam ci na priva numer swojego konta 8)
willy:
tak, I raz w tygodniu wysyłam maila do skatu z adresami ip polakow którzy jeżdżą nieprzerejestrowanymi samochodami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej