Ogólne > Informacje
Od dnia 1 Grudnia 2009 pisanie na forum będzie dostępne tylko dla ZAREJESTROWANY
SAILS:
--- Cytat: willy w 18 Lis 2009, 23:21:04 ---tak, I raz w tygodniu wysyłam maila do skatu z adresami ip polakow którzy jeżdżą nieprzerejestrowanymi samochodami.
--- Koniec cytatu ---
willy ip to adres komputera,skąd wiesz kto na jakich blachach jezdzi? ;D ;D ;D
Juta:
My wiemy wszystko. Po ip jestesmy w stanie rozszyfrowac wiek, plec, upodobania seksualne, zarobki, kolor samochodu itp.
asd:
--- Cytat: greg1969 w 17 Lis 2009, 22:01:19 ---No w końcu willy zrobiłeś to na co czekałem od pół roku. W końcu myślę, że nie będzie tu wpadała śmietanka tylko aby zapytać. Dobre forum polonijne i nie potrzeba go zaśmiecać. Teraz może każdy zanim zada pytanie, poczyta. Jestem bardzo zadowolony z decyzji. Zresztą, ostatnio zrobiło się tak, ze jak ktoś zadaje pytanie na forum, nie czytając wcześniej, nikt nie odpowiada poza tymi co też tylko wpadli na forum - dobre. Willy i jeszcze jedno aby nikt nie zalogowany nie mógł czytać forum, to jest ważne, też.
--- Koniec cytatu ---
greg1969 a ja do Twojego pomyslu przegladania forum tylko dla zarejestrowanych dorzucilbym jeszcze wprowadzenie skladki czlonkowskiej. Przeciez tu na forum udzielane sa wszelkie porady. Trzeba kroic poki sie da ;D
--- Cytat: Juta w 18 Lis 2009, 23:56:44 ---My wiemy wszystko. Po ip jestesmy w stanie rozszyfrowac wiek, plec, upodobania seksualne, zarobki, kolor samochodu itp.
--- Koniec cytatu ---
no to ja juz nic nie bede pisal
martuchnam:
--- Cytuj (zaznaczone) ---tak, I raz w tygodniu wysyłam maila do skatu z adresami ip polakow którzy jeżdżą nieprzerejestrowanymi samochodami.
--- Koniec cytatu ---
no teraz to juz walnales z grubej rury.i mam nadzieje ze to zart.poza tym popieram cie jesli chodzi o forum.sporo osob wyraza sie tu w chamski sposob i najlepeij to blokowac ip.
rokas:
--- Cytat: martuchnam w 19 Lis 2009, 07:29:25 ---no teraz to juz walnales z grubej rury.i mam nadzieje ze to zart.
--- Koniec cytatu ---
Jezu Chryste, kobieto... Jak nie ma emotikonki, to juz nie wiesz, o co chodzi? Magiczne slowo "ironia" sie klania.
Ja sie rejestrowac nie bede, ale interesuje mnie, czy mozna bedzie zamieszczac ogloszenia bez rejestracji?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej