Ogólne > Rodzina ...
Dagplaje
EVA77:
Nie doczytalam sie nigdzie ze mamy zaluja pieniedzy na pieluchy, tylko byla grzeczna dyskusja o sadzaniu dziecka na nocnik. Byla grzeczna ...... dopoki osoba powyzej, ktora zawsze chce byc najmadrzejsza nie wsadzila swoich madrych mysli. Po co. Jak nie masz na ten temat nic do powiedzenia i dzieci Ci wyrosly z pieluch to przenies sie na inny watek.
@ae@:
EVA77: To wolne forum i KAZDY moze pisec co i gdzie mu sie podoba. Ty o tym nie decydujesz.
Marti sadzi ze: Chyba łatwiej opiekunkom zmieniać pieluchy niż posadzić na nocnik... a ja sadze ze: ... pieniadze wydane na pieluchy sa wazniejsze?...
I Marti i ja mamy swoje zdanie, wolno nam, i mnie i Marti, a ze tobie sie nie podoba? To twoja prywatna sprawa.
EVA77:
Nie bede dyskutowac bo nie ma sensu,tylko zastanow sie co piszesz bo z reguly na tym forum zwykle dyskusje przeradzaja sie w bitwy na argumenty,dzieki wlasnie takim osobom jak ty.
@ae@:
Dyskusja polega wlasnie na wymianie argumentów a nie na wzajemnym sobie przytakiwaniu. Tylko trzeba miec argumenty a wysylanie innych do innych watków to nie argument a brak kultury dyskusji.
Ja cie do dyskusji nie zapraszalam, sama zaczelas i sama mozesz skonczyc kiedy tylko zechcesz.
dysza2412:
Odnośnie tego "nocniczka": Ja dopabuse spodziewam się dziecka, jednak uważam, że dziecko samo prędzej czy później zacznie wołać i robić na nocniczek czy też do kibelka. Na pewno nie będę na siłę sadzała dziecka tylko dlatego, że skończy 2 latka albo, że tak wygodniej czy, że inne dzieci już umieją same zrobić do kibelka a moje jeszcze nie. Moim zdaniem każde dziecko jest inne, każde dziecko w swój własny sposób się rozwija...Jedno woła na kibelek mając już 1,5 roku drugie dopabuse jak skończy 4 latka nie ma tu żadnej reguły. Przyjdzie czas na wszystko. Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej