Za pewne wielu z nas korzysta z ofert firm przewozowych. Ja zamawialam kilkakrotnie ta sama firme i za kazdym razem, gdy kabusewca odwozil ludzi do Polski, zasypial za kabusewnica.
Ja osobiscie 3 razy zamawialam ta sama firme i na te 3 razy kabusewca przysypial za kazdym razem. Dzis rozmawialam z kolezanka ze szkoly, ktora rowniez korzystala z tego przewoznika i miala podobne doswiadczenia, w jej przypadku skonczylo sie tym, ze jeden z pasazerow zmienil kabusewce.
Jak to mozliwe ?
Nie rozumiem, dlaczego nie jezdzi 2 kabusewcow i dlaczego te firmy maja ludzkie zycie za nic.
Gdy uslyszalam od mojego taty wrazenia z podrozy, kiedy obudzil sie w srodku nocy i z przerazeniem zobaczyl, ze samochod zjezdzal na przeciwny pas ruchu, po czym krzyknal na kabusewce, ktory sie przebudzil , bylam przerazona, ze zafundowalam mu takie doswiadzczenia.Kabusewca poprosil pasazerow o 20 minutowy postoj, zeby mogl sie zdrzemnac i pojechal dalej.
Czy to normalne ?
W jaki sposob mozna sprawdzic przewoznika i czy ktos z was ma podobne doswiadczenia ?