Ogólne > Hydepark
samotnosc
samotna:
witam czy zaglada tutaj ktos kto ma druga polowe za granica?a sam siedzi w polsce moze stworzymy forum dla teskniacych i czekajacych? razem zawsze lepiej przeczekac rozlake.pozdrawiam
leon.24:
Może nie jest to w tej kolejności bo ja jestem za granicą samiuteńki bez znajomych a moja dziewczyna w Polsce. Ale temat jak najbardziej dobry. Może jest takich osób więcej??
Ania:
Witam! Myślę,ze takich osób jak Ty jest znacznie więcej niestety.Ja też... Jestem już pół roku tutaj sama i jak narazie nie zanosi sie na zmianę;( I co gorsza-im dłużej to trwa tym bardziej mi to przeszkadza... pozdrawiam i życzę wytrwałości:)
leon.24:
Na szczęście jest internet i można porozmawiać na SKYPie lub innym cudzie z najbliższymi, ja tylko odliczam dni do następnej wizyty w Polsce(raz w miesiącu jak będą żniwa to wcale :( ) no i jeżdżę do Kopenhagi w niedzielę (kościół, włóczęga). samotne chodzenie po mieście też nie jest fajne ale nie mogę ciągle siedzieć przy komputerze. Pozdrawiam wszystkich.
Ania:
Mój chłopak niestety nie ma dostepu do netu,więc pozostają nam kom.-co tanie nie jest:-( Ale codzień się kontaktujemy i to pozwala nam \"być blisko siebie\":-) ehhhhh
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej