Ogólne > Hydepark
samotnosc
samotna:
witam widze ze jest dosyc spory odzew na posta zycze wam jak i sobie wytrwalosci i aby milosc ktora laczy nas z tymi ktorzy czekaja lub to my czekamy nie przygasla i nie zgasla.powodzenia
leon.24:
Ano dziękuję pięknie i życzę tego samego, oraz żeby te dni rozłąki minęły jak sekunda a chwile z ukochanymi trwały wieczność
vera:
--- Cytat: leon.24 w 20 Maj 2007, 21:18:19 ---Może nie jest to w tej kolejności bo ja jestem za granicą samiuteńki bez znajomych a moja dziewczyna w Polsce. Ale temat jak najbardziej dobry. Może jest takich osób więcej??
--- Koniec cytatu ---
mam ta sama sytuację.......... :-[
vera:
--- Cytat: leon.24 w 22 Maj 2007, 17:43:13 ---Na szczęście jest internet i można porozmawiać na SKYPie lub innym cudzie z najbliższymi, ja tylko odliczam dni do następnej wizyty w Polsce(raz w miesiącu jak będą żniwa to wcale :( ) no i jeżdżę do Kopenhagi w niedzielę (kościół, włóczęga). samotne chodzenie po mieście też nie jest fajne ale nie mogę ciągle siedzieć przy komputerze. Pozdrawiam wszystkich.
--- Koniec cytatu ---
Jak czestgo jezdzisz do polski??? ja raz na miesiąc ale koszta mnie ciagle szarpią........
zyrafffkaa:
Na odleglosc jest ciezko.... ale my z chlopakiem wytrzymalismy 3 lata i teraz jestesmy juz razem na stale :) zycze wszystkim wytrwalosci choc wiem ze jest ciezko :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej