Ogólne > Hydepark
Policja zabrala mi polskie blachy, mam problem z odzyskaniem ich w PL
Hans:
--- Cytat: ReFormer w 21 Wrz 2010, 00:01:16 ---Jesli przebywa z zamiarem podjecia pracy ... to zawsze moze powiedziec, ze jest w celach turystycznych - a nuz nie znajdzie pracy, to co? ;)
--- Koniec cytatu ---
Pokaz mi turyste, ktory sie stara o uzyskanie numeru CPR. A bez numeru CPR szukanie pracy jest generalnie.... ciezkie...
ReFormer:
--- Cytat: Hans w 21 Wrz 2010, 00:06:26 ---Pokaz mi turyste, ktory sie stara o uzyskanie numeru CPR. A bez numeru CPR szukanie pracy jest generalnie.... ciezkie...
--- Koniec cytatu ---
No chyba, ze reguly gry sie pozmienialy ... bo kiedys bylo tak, ze nie dostales CPR ... dopoki nie miales pracy.
kicia:
--- Cytat: ReFormer w 21 Wrz 2010, 18:55:40 ---No chyba, ze reguly gry sie pozmienialy ... bo kiedys bylo tak, ze nie dostales CPR ... dopoki nie miales pracy.
--- Koniec cytatu ---
ztego co się oriętuje a załatwiałam rok temu to dalej tak jest tzn praca i dopabuse CPR
mariuszk:
http://folketidende.dk/politi-og-skat-i-stor-kontrolaktion-pa-falster
i znowu sie zaczyna
roga:
Nie zaczna sie, bo nidy sie nie skonczyla. Ale do konkretow. Nie czytasz uwaznie tekstu. Akcja nie dotyczyla zagranicznych, w tym polskich "blach", ale skabusewana w celu kontrol osob bez prawa pobytum nieoclonych towarow i narkorykow. Wszystkie pojazdy (to znaczy i dunskie) ktore jechaly w kierunku polnocnym, zostaly skabusewane na "resteplds" w celu kontoli. Kabusewcy autobusow i ciezarowek byli kontrolowani czy przestrzegaja przepisy jazdy o odpoczynku po dlugiej jezdzie (tzw. 11 timers regel)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej