Ogólne > Hydepark

Policja zabrala mi polskie blachy, mam problem z odzyskaniem ich w PL

<< < (9/12) > >>

emilyrose:
mam ten sam problem wie ktos jak to rozwiazac

[Posted on: 03 Wrz 2010, 14:30:02]
moze jakis adwokat potrzebny

Zurich:
Adwokat w DK bierze ok 1000 koron za godzine pracy i wykonujac swoje obowiazki specjalnie sie nie spieszy.Zastanow sie czy Ci sie to oplaca.

Ps.Moze napisz co sie stalo.Podaj szczegoly sprawy.

[Posted on: 03 Wrz 2010, 16:49:34]
Skat zauwazyl ze z samochodow na obcych blachach jest niezla kasa i bedzie kontynuowac lapanki.Co ciekawe to namierzaja nie tylko samochody bedace w ruchu ale rownierz te na parkingach.Byc moze Ty zostales namierzony przy okazji jednej z tych akcji.To artykul z dzisiaj.

http://www.tvsyd.dk/artikel/59348:SKAT-jagter-biler-med-udenlandske-nummerplader

mlotkiew:
Witam!

To jak to w końcu jest z tym okresem w którym można się poruszać na "polskich blachach"? 2 tyg od okresu rejestracji pobytu, czy 6 miesięcy?

Hans:

--- Cytat: mlotkiew w 15 Wrz 2010, 19:29:57 ---Witam!

To jak to w końcu jest z tym okresem w którym można się poruszać na "polskich blachach"? 2 tyg od okresu rejestracji pobytu, czy 6 miesięcy?

--- Koniec cytatu ---

Dwa tygodnie, jesli przybywasz tu z zamiarem podjecia pracy.

ReFormer:

--- Cytat: Hans w 20 Wrz 2010, 23:42:19 ---Dwa tygodnie, jesli przybywasz tu z zamiarem podjecia pracy.

--- Koniec cytatu ---

Jesli przebywa z zamiarem podjecia pracy ... to zawsze moze powiedziec, ze jest w celach turystycznych - a nuz nie znajdzie pracy, to co?  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej