Zuza ale Ty jesteś płytka, no ale cóż. Ja nawet jakbym miał taki problem jak Ty nie podejmowałbym go na forum, bo to wstyd. Ty Roga, nie interpretuj tego w taki sposób, że my tu tylko do roboty a oni nam łaskę zrobili, że nam ją dali (przeważnie tylko tą, której sami nie chcą wykonywać) bo popadniesz w skrajność.
Brak umiejetnosci debatowania/dyskutowania, to nie tylko problem forum, ale "ogolnopolski". Prosze tylko spojrzec na sposob debatowania w polskich mediach. Odbiegnie od tematu, "przekrecanie" wypowiedzi innych uczestnikow dyskuscji, ataki i podkreslanie swojej waznosci.
Przeczytaj jeszcze raz moj post, zanim odpowiesz:
1. Nigdzie nie pisze, ze kots robi laske osobom przyjezdrzjacym tutaj do pracy
2. Nigdzie nie pisze, ze "my tutaj tylko do roboty" (chociaz taka jest prawda)
Przytaczam natomiast zasady i konsekwencje ich ich nieorzestrzegania. Podtrzymuje, ze komuna i inne, staraja sie pomoc osobom, ktore utracili prace (nie tylko polakom i innym z EU) a "kombinowanie" w celu uzyskania wiekszych niz naleznych swiadczen uwazam za kradziez srodkow, ktore miedzy innym sa przeznaczone dlaCiebie, mnie i wielu innych osob, ktore byc moze znajdasie w potrzebie korzystania z pomocy socjalnej. Jezel sadzisz, ze popadam w skrjnosc (tak piszesz), to watpie czy mozemy ze soba dyskutowac.
[Posted on: 15 Maj 2010, 17:02:36]
Sam tytul watku mowi juz za siebie "Zatajone malzenstwo" - a dlaczego je zatajac! Odpowiedz: aby wyludzic to co mi sie nie nalezy, albo ukryc to co juz dostaje na podstawie nieprawdziwych przeslanek.
[Posted on: 15 Maj 2010, 17:05:28]
Bedac na kontanthjælp, dostajesz co 3 miesiace do wypelnienia raport w ktorym miedzy innymi masz podac zmiany jakie nastapily w twojej sytuacji materialnei irodzinnej. Niepodajac prawdziwych faktow (co potwierdzasz wlasnym podpisen na tym formularzu) narzasz sie na powazne konsekwencje.