Ogólne > Hydepark
zakup auta
spooky:
To nie przejdzie rozan99.
Reg nr. i Konto podajesz po to, żeby aktywować zlecenie stałe - tzw. Betalingsservice, gdzie co miesiąc (wybrałeś miesięczną składkę, tak?) "If będzie pobierał" z Twojego konta (gdybyś je miał) odpowiednią kwotę.
Właśnie co sprawdziłem na ich stronce - bez konta nie da rady ... bo płatności idą tylko przez betalingsservice, nie ma innej opcji (myślałem, że mają opcję innej płatności dla składki płatnej raz na rok - ale nie, też betalingsservice).
P.S.
A wpisujesz "kampagnekode"?
- wpisz kod: 120 - mniej zapłacisz.
rozan99:
ja pier.. same problemy w tej Danii. To jak mam kupić ubezpieczenie nie mając jeszcze konta duńskiego? Mam 3 tyg na przerejestrowanie auta i muszę wykupić ubezpieczenie. Co jeśli minie ten termin?
P.S. Tak wpisuje kod i uwzględnia mi rabat.
spooky:
Może inna ubezpieczalnia - jak nie masz na razie szans na konto - oferuje składkę płatną w inny sposób. Wiem, że jeden gość u mnie w pracy zasuwał ostatnio na pocztę płacić ubezpieczenie, ale w jakiej firmie ma ... to nie wiem - jutro mogę się dowiedzieć.
A jak wpiszesz w google ... bilforsikring ... to wyskoczy trochę firm, spróbuj się pobawić w kalkulowanie w:
- Topdanmark
- Almbrand
- Gfforsikring
- Alka
Tryg i Codan ... lepiej zostawić w spokoju ;)
leo1:
Zdzwon do nich i niech ci przysla kwit do zaplaty z ktorym pojdziesz do banku i zaplacisz,zdaje sie ze oni maja konto w danske bank ale pewny nie jestem tak wiec pojdziesz do ich banku i tam zaplacisz.
szczurek:
A najprosciej idz i zaloz sobie konto
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej