poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Z ogłoszeń forumowych..;)  (Przeczytany 92289 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Reksio

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 169
  • Reputacja: +21/-15
  • "Żyjmy chwilą, powtórek w życiu nie ma..."
Odp: Z ogłoszeń forumowych..;)
« Odpowiedź #135 dnia: 11 Gru 2011, 19:57:59 »
  PAN DLA PAŃ
« : Dzisiaj o 17:59:07 » 

--------------------------------------------------------------------------------

A tu kolejna "perełka" z działu ogłoszeń  :D Gość chyba myśli, że Amerykę odkrył: seks za pieniądze, wow, i nawet sam się poświęci... Pewnie w testowaniu "przedsiembiorczych" kandydatek na to zaszczytne stanowisko  ;D  ;D  ;D

Szukam ,Kobiety-Pani ,Pań przedsiembiorczych nie tylko przyjemnosc ale i .................. kas......a
Mam dobry pomysł ,sam też jestem się poświęcić dla celu i sprawy ,tylko zainteresowanym i zdecydowanym przedstawie pomysł.
oferta dle Pań z Esbjerg i okolice,Koldindi okolice,Vejle i okolice,Odense i okolice.
Po zdecydowaniu się na pierwszą ofertę wybraną innym z przykroscią muszę odmówić .
Cel wiadomy ,sex , przyjemność ,zebawa,pieniądze.Trudne dzisiaj ale możliwe .
Jak i Ty chcesz pieniędzy jak Ja NAPISZ jeśli masz wątpliwości zostań w domu i narzekaj jak to zle
e-mail m1103@vp.pl
tel 21625961 sms proszę od 15.00-5.00 odpowiem wszystkim zainteresowanym .
Pomysłu nie sprzedaje .

"Przejmuj się tylko tymi na których masz wpływ - na pozostałych szkoda twoich nerwów..."

speedtrans

• Gość
« Odpowiedź #136 dnia: 11 Gru 2011, 21:37:29 »
Zastanawiam się, dlaczego ludzie - ogłoszeniodawcy piszą swoje ogłoszenia drukowanymi literami ?

A może myślą że, czytający nie dowidzi, czy są tak ograniczeni ?

Pozdrawiam ;) ;) ;)

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #137 dnia: 16 Gru 2011, 20:36:15 »
  PAN DLA PAŃ
« : Dzisiaj o 17:59:07 » 

--------------------------------------------------------------------------------

A tu kolejna "perełka" z działu ogłoszeń  :D Gość chyba myśli, że Amerykę odkrył: seks za pieniądze, wow, i nawet sam się poświęci... Pewnie w testowaniu "przedsiembiorczych" kandydatek na to zaszczytne stanowisko  ;D  ;D  ;D

Szukam ,Kobiety-Pani ,Pań przedsiembiorczych nie tylko przyjemnosc ale i .................. kas......a
Mam dobry pomysł ,sam też jestem się poświęcić dla celu i sprawy ,tylko zainteresowanym i zdecydowanym przedstawie pomysł.
oferta dle Pań z Esbjerg i okolice,Koldindi okolice,Vejle i okolice,Odense i okolice.
Po zdecydowaniu się na pierwszą ofertę wybraną innym z przykroscią muszę odmówić .
Cel wiadomy ,sex , przyjemność ,zebawa,pieniądze.Trudne dzisiaj ale możliwe .
Jak i Ty chcesz pieniędzy jak Ja NAPISZ jeśli masz wątpliwości zostań w domu i narzekaj jak to zle
e-mail m1103@vp.pl
tel 21625961 sms proszę od 15.00-5.00 odpowiem wszystkim zainteresowanym .
Pomysłu nie sprzedaje .

No i jeszcze ,,ZEBAWA,,

[Posted on: 16 Gru 2011, 20:26:13]

CYT,,poszukuje pomocy do sprzatania na jutro stawka 60dk na godzine.osoba dokladna i szybka.najlepiej blisko mieszkajaca Rødovre,ktora moze do mnie dojechac u mnie musi byc o 7-30 praca do 11-30.3 godziny platne dla 1 osoby.bardzo prosze o powazne oferty ,jedna tak prosila i wydzwaniala o prace a na drugi dzien sie nie zjawila i mnie wystawila do wiatru.moj numer 52725878.,Jak mozesz dac takie ogłoszenie ::) ???Koniec tych wypocin ,Boze widzisz i nic nie robisz z takimi pijawkami. DZIWISZ SIE ,ze cie ktos wystawił za 60 koron ? posprzataj sama bedziesz miała wiecej kasy i jeszcze ma byc szybka,musi dojechac ,,chyba na mopie ,, bo jak na pociag wyda kase to wielkie g...o jej zostanie no i jeszcze musi wrocic ,tez na bilecik potrzeba ,wstyd mi ze jestes POLKA.
« Ostatnia zmiana: 16 Gru 2011, 20:51:16 wysłana przez JULIA1964 »

Offline slaban

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 13
  • Reputacja: +2/-0
« Odpowiedź #138 dnia: 16 Gru 2011, 21:14:52 »
100% racji Julia1964
Jak czytam takie ogłoszenia to się zastanawiam jak trzeba mieć mały mózg żeby dawać takie ogłoszenia

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 15
  • Reputacja: +19/-25
« Odpowiedź #139 dnia: 16 Gru 2011, 21:25:10 »
słyszałem o tej starej cwaniaczce prosperuje od długiego czasu sama bierze 3 razy tyle czasem mniej albo od całosci i zawsze szuka bardzo szybkich osob, kopsa w dupsko chyba  potrzebuje :)
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #140 dnia: 16 Gru 2011, 22:25:39 »
Trzeba miec mozg mniejszy od jaja perliczego.naprawde dalam w tamtym tygodniu 5 mieszkan darmo dziewczynie ,bo rady juz nie dawałam .dostałam wiecej godzin w legalnej pracy .jak moze tak polak polaka.do tej cwaniaczki co dała to ogłoszenie ,jak nabralas mieszkan do sprzatania to sama musisz podolac temu obowiazkowi .FAJNIE JESZCZE ZE NIE ZAPROPONOWALAS  POMOCY ZA MISKE ZUPY.wstyd mi ze oddychasz tym samym powietrzem co ja i inni uczciwi rodacy . ::)

[Posted on: 16 Gru 2011, 22:17:56]

a i jeszcze zapomniała dopisac ze ta osoba procz tego ze ma byc dokładna ,szybka to powinna dopisac GŁUPIA ;D

Offline mbj

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 3
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #141 dnia: 16 Gru 2011, 22:26:55 »
A takich "businesswoman" jak ta, która dała ogłoszenie jest niestety całe mnóstwo. Jeszcze gorsze jest to, że jest mnóstwo zdesperowanych dziewczyn, które nie mają nic lepszego i godzą się na takie układy. I harują za kogoś za takie stawki.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #141 dnia: 16 Gru 2011, 22:26:55 »

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #142 dnia: 17 Gru 2011, 13:26:36 »
A takich "businesswoman" jak ta, która dała ogłoszenie jest niestety całe mnóstwo. Jeszcze gorsze jest to, że jest mnóstwo zdesperowanych dziewczyn, które nie mają nic lepszego i godzą się na takie układy. I harują za kogoś za takie stawki.
wszystko rozumiem ale nie widze ogłoszen zeby zdesperowane kobietki pisały szukam pracy za 60 koron.naprawde jest wiecej ogloszen gdzie sa jak pijawki i na nich sie p[racuje albo handlarze tego typu sprzedam prace,sprzedam domki .ale jakim prawem ktos handluje nie swoimi posiadłosciami ,boze czego to sie człowiek doczekał  ::)

[Posted on: 16 Gru 2011, 22:41:29]

Szkoda bo własnie wykreciłam numer do tej chojnej pani i ma telefonik wyłaczony ,bo chciałam jej zaoferowac moja pomoc,co zapewne na całe zycie nauczyło by ja SZANOWAC DRUGIEGO CZŁOWIEKA .mogłaby wstawic sie w miejsce tej poszukujacej jakiejkolwiek pracy,

Offline AnjaNielsen

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 1
« Odpowiedź #143 dnia: 17 Gru 2011, 13:30:20 »
Witam.
Uzytkowniczko "Julio1964" ,jakim prawem mowisz ze wstydzisz sie Polki ktora dala ogloszenie o sprzataniu za 60 koron? Jakim prawem mowisz ze wstyd Ci ze oddycha tym samym powietrzem jak Ty ?Wiesz co nie, nie zaslugujesz na to aby pisac zwroty do ciebie wielka litera.
Nie jestes lepsza niz my wszyscy Polacy.Tak samo pewnie ktos mowi o tobie , bo czytajac twoje wypowiedzi mozna pomyslec ze jestes niewiadomo jaka gwiazda bo masz wiecej pracy legalnej i mozesz oddac komus czesc pracy na czarno.Obrazajac kogos pomysl najprew czy jakbys ty nie miala pracy , nie odezwalabys sie do tej pani z ogloszenia ? Jezeli 1964 to rok twojego urodzenia, to sadze ze powinnas sie wstydzic sama za siebie. Lata swoje masz , rozumu mniej niz perlicze jajo o ktorym wspomnialas.
Nie obchodzi mnie absolutnie to co teraz mi odpowiesz lub co sobie pomyslisz. Najlepiej powiedz ze mam maly mozg, ze sie mnie wtydzisz i ze zabraniasz mi oddychac powietrzem ..

Ciesze sie ze nie wszyscy Polacy sa tacy jak primadonna julia. Nie wazne kto gdzie pracuje , skad pochodzi i jakie ma poglady - kazdy zasluguje na szacunek, na ktory sam musi sobie zapracowac .
 pozdrawiam przedswiatecznie :)) Anja Nielsen.

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #144 dnia: 17 Gru 2011, 14:27:38 »
Witam.
Uzytkowniczko "Julio1964" ,jakim prawem mowisz ze wstydzisz sie Polki ktora dala ogloszenie o sprzataniu za 60 koron? Jakim prawem mowisz ze wstyd Ci ze oddycha tym samym powietrzem jak Ty ?Wiesz co nie, nie zaslugujesz na to aby pisac zwroty do ciebie wielka litera.
Nie jestes lepsza niz my wszyscy Polacy.Tak samo pewnie ktos mowi o tobie , bo czytajac twoje wypowiedzi mozna pomyslec ze jestes niewiadomo jaka gwiazda bo masz wiecej pracy legalnej i mozesz oddac komus czesc pracy na czarno.Obrazajac kogos pomysl najprew czy jakbys ty nie miala pracy , nie odezwalabys sie do tej pani z ogloszenia ? Jezeli 1964 to rok twojego urodzenia, to sadze ze powinnas sie wstydzic sama za siebie. Lata swoje masz , rozumu mniej niz perlicze jajo o ktorym wspomnialas.
Nie obchodzi mnie absolutnie to co teraz mi odpowiesz lub co sobie pomyslisz. Najlepiej powiedz ze mam maly mozg, ze sie mnie wtydzisz i ze zabraniasz mi oddychac powietrzem ..

Ciesze sie ze nie wszyscy Polacy sa tacy jak primadonna julia. Nie wazne kto gdzie pracuje , skad pochodzi i jakie ma poglady - kazdy zasluguje na szacunek, na ktory sam musi sobie zapracowac .
 pozdrawiam przedswiatecznie :)) Anja Nielsen.
Szanowna pani NIELSEN kazdy sobie dobiera nick jaki chce ,ty przybralas sobie typowo z dunskiego nazwiska ,i nie wnikam i nie oceniam .piszesz o małym mozgu?ty sie pod tym podpisalas .ja nie wykorzystuje ludzi i ich chwilowego braku pracy.piszesz jakim prawem osadzam? takim prawem ze to jest FORUM i warto by było wiedzec co to znaczy .zal jest ludzi jak jeden drugiego wykorzystuje .zal to mało powiedziane to JEST PODŁE .dla ciebie to normalne  zapewne .a ty jak chcesz to mozesz nawet tej szlachetnej pani pomagac za miske zupy .załosna jestes  i to tyle moich wypocin na twoje wypociny .nie 1964 to nie moj rok urodzenia to moj rozmiar buta . ::) ;D

fiskeren30

• Gość
« Odpowiedź #145 dnia: 17 Gru 2011, 14:37:01 »
Wrzuć na luz Julia1964...niech się Pani Nielsen wykrzyczy... "uderz w stół to nożyce zabrzęczą". Pisze o szacunku do ludzi, a pewnie chodziło jej o szacunek do "koronek", które na tych ludziach sobie przytnie...niestety takich przypadków jest coraz więcej

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #146 dnia: 17 Gru 2011, 14:43:38 »
Odawze sie jeszcze dopisac ze ty jestes ta chojna kobieta dajaca tak puste ogłoszenie za 60 koron .rejestrowałas sie przed chwila .załosna jestes .jeszcze ci napisze ze jak glajda nabrala mieszkan to niech godnie placi za cudza prace.zadne twoje wrzuty pod moim adresem nie zmienia mojego toku myslenia ,jestem człowiekiem i traktuje wszystkich jak ludzi . ::)

[Posted on: 17 Gru 2011, 14:41:34]

Wrzuć na luz Julia1964...niech się Pani Nielsen wykrzyczy... "uderz w stół to nożyce zabrzęczą". Pisze o szacunku do ludzi, a pewnie chodziło jej o szacunek do "koronek", które na tych ludziach sobie przytnie...niestety takich przypadków jest coraz więcej
Ale glajda tacy jak ona POWINNO SIE NAUCZYC SZACUNKU ..jak mozna . nie odebrała mi godnosci człowieka tymi wypocinami swoimi .desperatka. ::)

Offline AnjaNielsen

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 1
« Odpowiedź #147 dnia: 17 Gru 2011, 14:45:23 »
Nie nie jestem ta Polka od ogloszen.
Nie mam wiecej nic do powiedzenia na ten temat. Z kretynizmem sie nie dyskutuje.
Wesolych swiat !

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #148 dnia: 17 Gru 2011, 14:48:44 »
Nie mam wiecej nic do powiedzenia na ten temat. Z kretynizmem sie nie dyskutuje.
Wesolych swiat !
wlacz telefon .a jak dla ciebie to smacznego jajka .bo moze motłoch nie wie jakie swieta  ???i jeszcze jedno ,,czasem głupota jest lzejsza od powietrza .poczytaj na ten tematzal mi ciebie i twojego toku myslenia .tak wstyd mi tez ze oddychasz tym samym powietrzem .szanuj innych to i inni beda mieli dla ciebie szacunek ::) ;D

fiskeren30

• Gość
« Odpowiedź #149 dnia: 17 Gru 2011, 14:50:42 »
Wesolych swiat !
Skoro NIĄ nie jesteś to po co tak się napinasz? Od tego można popuścić i dopabuse będzie wstyd ;D Nie zgadzasz się z czyjąś opinią? Ok...masz do tego prawo,ale czemu mają służyć te wycieczki osobiste i przytyki? Wzajemnie wesołych...

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #149 dnia: 17 Gru 2011, 14:50:42 »

Nowe zasady zamieszczania ogłoszeń w dziale transport.

Zaczęty przez willyDział Informacje

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 50047
Ostatnia wiadomość 21 Lip 2015, 13:37:49
wysłana przez zpatentem
szukam pomocy dot.ogłoszeń w poloniainfo.dk

Zaczęty przez redi-polskaDział Pomoc!

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 3803
Ostatnia wiadomość 18 Cze 2011, 08:56:15
wysłana przez redi-polska
Baza ogłoszeń dla osób szukającyh pracy w rolnictwie.

Zaczęty przez willyDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 54155
Ostatnia wiadomość 13 Maj 2015, 07:05:08
wysłana przez mario926
Anulowanie/usuwanie ogłoszeń

Zaczęty przez rapheleDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 4134
Ostatnia wiadomość 31 Lip 2012, 21:22:47
wysłana przez willy
Nowe działy ogłoszeń