Ogólne > Rodzina ...

Informacje dla nowych obywateli Danii o zyciu i rodzinie w tym kraju.

<< < (20/22) > >>

waruiny:
Farvela, a może jest tak, że twoje pierwsze dziecko dostało rejestrację pobytu na zasadzie "tilstrækkelige midler", a drugie dziecko zarejestrowali na zasadzie "medfølgende familie". Może świadczenia rodzinne należą się tylko na dziecko "głównego żywiciela rodziny". A aisak po prostu miała szczęście, bo nikt przepisów nie doczytał. Teraz to już jest chyba tylko zastanawianie się po fakcie.

aisak:

--- Cytat: waruiny w 04 Wrz 2013, 23:59:29 --- A aisak po prostu miała szczęście, bo nikt przepisów nie doczytał. Teraz to już jest chyba tylko zastanawianie się po fakcie.

--- Koniec cytatu ---
Jak zawsze  ;)

farvela:

Nie, nie. Wszyscy na tej samej zasadzie..., no ale to już nieistotne :)dostajemy inne rzeczy, sami zaproponowali w handicapie to co ja się będę kłócić ;)

marzenamonika:
Witam wszystkich.Ja dostałam po raz pierwszy rodzinne w kwietniu 2013(25%) na syna,który nie jest dzieckiem mojego męża pół roku po złożeniu dokumentów na ophold,dodam że nigdy nie pracowałam w Danii.

1941:

--- Cytat: marzenamonika w 13 Wrz 2013, 23:24:28 ---Witam wszystkich.Ja dostałam po raz pierwszy rodzinne w kwietniu 2013(25%) na syna,który nie jest dzieckiem mojego męża pół roku po złożeniu dokumentów na ophold,dodam że nigdy nie pracowałam w Danii.

--- Koniec cytatu ---

Jakas dziwna jestes, ze sie tak przyznajesz  ;D ;D ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej