Ogólne > Rodzina ...
Małżeństwo..Prosze o poradę
beata795:
Nic wielkiego poprostu chcialabym miec wszystko juz w koncu wyjasnione.Wczesniej zupelnie nie przywiazywalam wagi do tego.
Moj angielski jest nie naganny wiec bez urazy ale wiem co do mnie mowia :)
DZiekuje Wam za odpowiedz,ale jesli ktos wiedzialby cos wiecej milo bedzie przeczytac :)
roga:
--- Cytat: beata795 w 09 Wrz 2010, 22:26:43 ---Chodzi mi o to ze wypelnialam nie raz rozne papiery i zawsze pisalam ze nie jestem.Nie wiem czy przez to nie bedzie problemu.
--- Koniec cytatu ---
Na podstawie tak ogolnego stwierdzenia, nie mozna Ci nic doradzic. Jezeli, jak sama piszesz, wiedza w komunie i jobcenter , ze jestes mezatka (oficjalnie "na papierze" a nie na gebe) to nie ma najmniejszego problemu. To, ze wypelnialas jakies inne papiery
gdzie pisalas, ze nie jestes mezatka, nie musi miec znaczenia, jezeli nie sa to "papiery"na podstawie ktorych przysluguja Ci np. swiadczenia socjalne itp.
Bulinka:
--- Cytat: beata795 w 09 Wrz 2010, 22:26:43 ---Chodzi mi o to ze wypelnialam nie raz rozne papiery i zawsze pisalam ze nie jestem.
--- Koniec cytatu ---
???ta twoja sprawa jest jednak bardzo dziwna jak ty piszes w rubryce stan cywilny: wolna mimo,że jesteś meżatką.Mnie by coś takiego do głowy nie przyszło.Zresztą przeczytaj sobie wątek o zatajeniu małżeństwa, może ci to pomoże: http://www.poloniainfo.dk/forum?topic=32406.0
Hans:
--- Cytat: @ae@ w 10 Wrz 2010, 07:06:01 ---
Nie wiem jaki dochód osiaga twój maz ale mozesz byc ze kommuna która nagle dowie sie ze przez caly czas kiedy bylas na kontanthjælp bylas mezatka i maz mial pewien dochód zarzada zwrotu kontanthjælp "do tylu".
--- Koniec cytatu ---
Nie tylko komuna: SKAT w takim przypadku z automatu sprawdza rozliczenia podatkowe za lata poprzednie...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej