znalazla sie pani od j. polskiego
czy w polsce nie bylo pracy dla ciebie
A oto Twoj post a watku Szpital w Aalborgu:
"Jezeli rodzilas juz wczesnie to juz po 2 godz jedziesz do domu jak wszysko ok z toba i baby. Jezeli jestes pierworodna to pare dni. "
Ja tez jestem pierworodnym, chociaz z naturalnej przyczyny nigdy nie urodze. Jestem pierworodnym synem mojej matki.
[Posted on: 16 Wrz 2010, 22:03:18]
Pozwolilem sobie wkleic post Martyna M. umieszczony dzisiaj w watku Usmiech dnia.
Odp: Usmiech dnia .
« Odpowiedz #272 : Dzisiaj o 19:58:03 »
--------------------------------------------------------------------------------
Tak mi sie przypomial ten text, kiedy czytalam watek o bledach ortograficznych.
"Ilu uzytkowników forum potrzeba, zeby zmienic zarówke?
1 - aby zmienic zarówke i napisac, ze zarówka zostala zmieniona
14 - którzy podziela sie podobnymi doswiadczeniami przy zmienianiu zarówki i napisza o tym, jak inaczej mozna bylo to zrobic
7 - którzy ostrzega o niebezpieczenstwach grozacych przy zmianie zarówki
1 - który przeniesie temat do dzialu "Oswietlenie"
2 - którzy zaczna sie klócic i przeniosa to do dzialu "Elektryka"
7 - którzy wytkna bledy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat: wymiany zarówki
5 - którzy pojada tych, co wytykali bledy
3 - którzy poprawia te bledy
6 - którzy beda sie klócic czy pisze sie "zarówka", czy "rzarówka" i 6, którzy powiedza im, ze sa glupi
2 - profesjonalnych elektryków, którzy poinformuja wszystkich, ze mówi sie "lampa"
15 - wszechwiedzacych, którzy twierdza, ze siedzieli w tym temacie i mówi sie "zarówka"
19 - którzy napisza, ze to forum nie jest o zarówkach i powinno sie to przeniesc do forum o zarówkach
11 - którzy obronia temat, mówiac ze wszyscy uzywaja zarówek, wiec temat pasuje
36 - którzy beda debatowac, która metoda zmieniania zarówek jest lepsza, gdzie kupic zarówki, jakiej marki i które sa wadliwe
7 - którzy podesla linki, gdzie mozna zobaczyc rózne przyklady zarówek
4 - którzy napisza, ze te linki nie dzialaja i podesla nowe
13 - którzy zacytuja kilkanascie postów pod cytatami piszac: "Ja tez" / "Zgadzam sie"
5 - którzy napisza, ze odchodza z forum, bo nie moga dluzej zniesc kontrowersji wokól zarówek
4 - którzy napisza, ze "BEEELO!"
13 - którzy napisza, zeby "szukac" zanim napisze sie kolejne pytania o zarówki
1 - który zrobi maly hijack i powie, ze ma ustawke z kolesiami z pragi
1 - który odpowie na oryginalny post po pól roku i zacznie temat od nowa."