Ogólne > Praca w Danii

następny oszukany

<< < (2/4) > >>

piotrnysa:
a ile malwi mozna zarobic na godz  w piekarni jako piekarz-cukiernik.
szukam wlasnie cos w tym fachu

dar_czar:
a mozesz napisac gdzie ta piekarnia sie miesci i jak sie nazywa???będę wdzieczny!!bo ja mam propozycje pracy w piekarni w vejle szczegułów jeszcze nie znam bo mają do mnie dzwonic!!pozdrawiam :D

mawi:

--- Cytat: piotrnysa w 14 Wrz 2007, 18:32:48 ---a ile malwi mozna zarobic na godz  w piekarni jako piekarz-cukiernik.
szukam wlasnie cos w tym fachu

--- Koniec cytatu ---
stawka podstawowa  to 121 dkk /h  za noce masz + 30 dkk
za niedziele  +35 dkk . tak mniej więcej  pisze może być różnica 5- 10 dkk
dochodzą też dodatki ,to zależy co umiesz itd ,wiadomo o co chodzi
to jest normalna stawka jeżeli chodzi o  nordjylland nie wiem jak jest w stolicy na pewno dużo więcej bo i utrzymanie i mieszkanie jest droższe 

mawi:
Moja piekarnia nie szuka  pracowników , jedynie może próbować dziewczyna  znająca dobrze j.duński ( praca   na sklepie)

mawi:

--- Cytat: dar_czar w 14 Wrz 2007, 18:36:29 ---a mozesz napisac gdzie ta piekarnia sie miesci i jak sie nazywa???będę wdzieczny!!bo ja mam propozycje pracy w piekarni w vejle szczegułów jeszcze nie znam bo mają do mnie dzwonic!!pozdrawiam :D

--- Koniec cytatu ---
Vejle to koło legolandu . daleko ode mnie , mysle ,że możesz mieć większą stawkę.  jeżeli będziesz miał jakieś pytania to pytaj na PW .
Pamiętaj tylko  domagaj się od razu  papierów , umowy ,chociażby wstępnej , wypłatę niech Ci dają co 2 tygodnie z wydrukiem ,ile przepracowałeś i ile masz na godzinę itd.. od razu pokaż im z kim maja do czynienia , oni myślą że Polska to zacofany kraj i można polakowi każdy kit wcisnąć . Więc od razu walcz o swoje  .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej