Regionalne > Kopenhaga
Polskie sklepy
Jomir:
Gratuluje Pani poczucia humoru.
Ostatnio ogladalam "sklep" w wydaniu Smolenia z Laskowikiem.
Kurcze, moj syn ze mna to ogladal i musialam mu konteksty tlumaczyc.
lebowski:
Witam!
A ja pozwole sobie doniesc Szanownym Rodakom, ze w moim sklepie zawsze sa dobroci prosto z Polski ;)
Szyneczki, schabiki, poledwiczki, kielbaski, kabanoski (tarczynski, sokolow, poliwczak, z serem z chili i drobiowe), boczusie (pieczone, z wedzoka itp...) ;D
Kielbaska grillowa co to ma 93% mieska, biala, paroweczki, slaska, wiejska... oczywiscie krakowska sucha
Zapraszam na uczte dla podniebienia!
No i ja tez jestem w sklepie niczym ta Pani z Taastrup ;D
Pozdrawiam z Pølsehytten!
Jomir:
Pani Kochana, ale gdzies Pani jest? Bo ja to chetnie!
Dopabusem z Polski wrocila, ale w 30 stopniach, trudno kielbachy przewozic, nawet jak klima w aucie :(
zpatentem:
Firma Lebowski powinna od czasu do czasu przysylac "gonca" do kbh i dostarczac z gory zamowione i zaplacone "zarcie" w umowionym punkcie. Bedac ostatnio w szc. dotarlem na targ pogodno gdzie kupilem znakomity drahimski miod wrzosowy i powidla z wegierek z Gryszczeniowki, obledne rzeczy, wiem o czym mowie bo jestem, niestety smakoszem :) Ale lebowski to pewnie tylko miecho?
lebowski:
Ano miecho ;) ale za to jakie! :)
Pølsehytten miesci sie w Esbjergu. Niestety nie mamy sprzedazy wysylkowej.
Ale mamy nadzieje na to, ze byznes :) sie rozkreci, to i do stolycy ;) chetnie przywieziemy nasze pyszne kielbaski :)
Jezeli chodzi o rarytasy z naszych polek, to prosze zerknac na strone nik-pol.pl. Szczegolnie polecam wyroby "ze spichrza", oraz na strone poliwczak.com.pl. To dwa zaklady, od ktorych kupujemy wedliny. Za jakosc tych produktow klade swoja glowe...
Wszelkich zainteresowanych zapraszam!
Kirkegade 12
Esbjerg
Pozdrawiam z mojej pachnacej chatki kielbasianej :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej