Regionalne > Århus, Aalborg ...

Publiczna pompka do roweru w centrum Aarhus :)

(1/6) > >>

Felicity:
Wie ktoś gdzie znajdę ? Nie stać mnie niestety na kupienie, a słyszłam że jest takie coś przy Viborgvej na wysokości centrum handlowego ale dla mnie to za daleko. Poszukuję czegoś w centrum albo okolicach Marselis Bolevard :)

Aha i jak to mniej więcej wygląda :D ?

vera:

--- Cytat: Felicity w 13 Paź 2010, 23:51:32 ---Wie ktoś gdzie znajdę ? Nie stać mnie niestety na kupienie, a słyszłam że jest takie coś przy Viborgvej na wysokości centrum handlowego ale dla mnie to za daleko. Poszukuję czegoś w centrum albo okolicach Marselis Bolevard :)

Aha i jak to mniej więcej wygląda :D ?

--- Koniec cytatu ---

Nie osłabiaj. Najtańsza pompka do roweru kosztuje 25 kr  - NOWA
Najdroższa jaką widziałem to 200kr

Felicity:
Skoro pytam o publiczną to widać nie mam zamiaru wydawać 25 k na zwykłą :) Coś w tym jest skoro nikt w 100 osobowym akademiku takiej nie posiada :) 25 k to 5 chlebów np. pewnie masz pracę więc moze cie to osłabia, mnie nie bo mam 300 k na półtorej miesiąca do wydania.

Baumi:

--- Cytat: Felicity w 14 Paź 2010, 12:17:33 ---Coś w tym jest skoro nikt w 100 osobowym akademiku takiej nie posiada :) 25 k to 5 chlebów np. pewnie masz pracę więc moze cie to osłabia, mnie nie bo mam 300 k na półtorej miesiąca do wydania.

--- Koniec cytatu ---
Lol... też jakiś czas temu (jak jeszcze studiowałem) mieszkałem w akademiku i zawsze jak coś było potrzeba to się znalazło... szczególnie pompka. Skoro inni twierdzą, że nikt nie ma to być może po prostu nie chcą Ci pożyczyć i tyle.

--- Cytat: Felicity w 14 Paź 2010, 12:17:33 ---25 k to 5 chlebów np. pewnie masz pracę więc moze cie to osłabia, mnie nie bo mam 300 k na półtorej miesiąca do wydania.

--- Koniec cytatu ---
Jak wspomniałem wyżej też studiowałem tutaj, ale gdy brakowało kasy to brałem się do roboty by nie musieć stękać, że nie mam na pompkę za 25dkk...  Wyluzuj stary i popytaj wśród znajomych... nie sądzę by wśród 100 studentów żaden nie miał pompki i nie wiedział gdzie można dopompować koła.

jamjurand:
Felicity uspokoj sie  :)
Nieomalze kazdy handlarz rowerami ma butle z powietrzem i koncowka pasujaca do kazdego wentyla, niektorzy w oswietlonych miejscach maja to wystawione 24/h. W promieniu 300 m moge napompowac "rakiete" w 6 miejscach (Østerbro). Podejrzewam ze tak samo jest w Århus. Widzialem pompki za 10kr w tigerze, netto i aldi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej