Regionalne > Århus, Aalborg ...
Publiczna pompka do roweru w centrum Aarhus :)
CzaryMary:
Na wielu stacjach benzynowych można skorzystać z darmowej sprężarki powietrza. Nie trzeba się męczyć pompowaniem, samo się pompuje :P
Felicity:
Ale ja jestem zupenie spokojna :)
CzaryMary, Jamjurand - dziękuję właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam :)
Nie wiem po co te niepotrzebne złośliwości ? Skoro napisałam wyraźnie że nikt nie ma w akademiku to nie ma i tyle. Poza tym nie mam potrzeby pytać po wszystkich pokojach ludzi których nie znam. A co do pracy to szukam jak znajdę to sobię sprawię na pewno pompkę ;)
rey2000:
Ciesz się że nie odesłali cię do wyszukiwarki google ;D,bo i tacy ,,pomagierzy,, też tu buszują.Pozdro.
roga:
Nie mieszkam w Århus, ale mam tam bliskich znajomych. W zeszlym roku bylem z nimi na zaduszkach na "polskim cmentarzu" i zaraz obok bocznego wejscia (Trøjborgsvej?) widzialem osobe, ktora pompowala swoj rower przy sklepie z rowerami. Ale czy ten skle tam keszcze jest (?), nie wiem.
Pozdrawiam.
vera:
--- Cytat: Felicity w 14 Paź 2010, 12:17:33 ---Skoro pytam o publiczną to widać nie mam zamiaru wydawać 25 k na zwykłą :) Coś w tym jest skoro nikt w 100 osobowym akademiku takiej nie posiada :) 25 k to 5 chlebów np. pewnie masz pracę więc moze cie to osłabia, mnie nie bo mam 300 k na półtorej miesiąca do wydania.
--- Koniec cytatu ---
zbierz cały akademik i niech każdy się złoży po 25øre i będzie pompka publiczna i pod ręką.
A co to za argument że nikt nie posiada pompki w akademiku, może mają ale nie chcą tobie pożyczyć.
I dopisze się do Baumiego, jak brakuje ci 25 kr możesz zatrudnić się na 15 minut gdziekolwiek i temat załatwiony.
Jesteś na pewno mistrzem stagnacji bieżącego tygodnia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej