Regionalne > Århus, Aalborg ...

Publiczna pompka do roweru w centrum Aarhus :)

<< < (6/6)

vred:

--- Cytat: faja w 19 Paź 2010, 20:08:22 ---To wszystko ma uzasadnienie i nikt nie pisal o pieniadzach. W tym wypadku pompki to jest poprostu nieopisane lenistwo. Jak wspomnialem najtansza kosztuje 25kr. I argument ze kogos na to nie stac juz nie jest smieszny ale zenujacy. Drugi watek to pozyczenie pompki. Osoba ta pewnie nie jest lubiana bo nie chce mi sie wierzyc ze na caly akademik nikt nie ma pompki. Moze poprostu zrobic julegave dla zainteresowanej. Wystarczy 50 osob z 50 øre w kieszeni. Hehehe

--- Koniec cytatu ---

Chyba mylisz lenistwo z oszczednoscia. Ja, ze jestem leniem, pompke sobie kupilem po to zeby nie musiec jezdzic co chwile i na miescie pompowac.
Autor watku zadal proste pytanie i oczekiwal prostej odpowiedzi, takiej na przyklad jaka udzielil faja powyzej. A jesli udzielenie prostej odpowiedzi sprawia Ci problem, to zaluz sobie oddzielny watek i wtedy wypisuj bzdety.

vera:
Nikt ci nie karze wykupywac calego asortymentu jaki znajduje sie w sklepie. Nie do konca fortunnie uzylas tego powiedzenia.

[Posted on: 19 Paź 2010, 20:15:18]

--- Cytat: vred w 19 Paź 2010, 20:14:18 ---Chyba mylisz lenistwo z oszczednoscia. Ja, ze jestem leniem, pompke sobie kupilem po to zeby nie musiec jezdzic co chwile i na miescie pompowac.
Autor watku zadal proste pytanie i oczekiwal prostej odpowiedzi, takiej na przyklad jaka udzielil faja powyzej. A jesli udzielenie prostej odpowiedzi sprawia Ci problem, to zaluz sobie oddzielny watek i wtedy wypisuj bzdety.

--- Koniec cytatu ---
Tobie akurat bedzie trzeba szukac okularow na julegave. Jak wypowiedz o ktorej wspominasz ma odpowiedz na zadane pytanie to dziwie sie jak ty wogole cokolwiek czytasz.
Lenistwo i oszczednosc ida zawsze w parze ale tego mozesz nie zrozumiec gdyz pierwsze twoje zdanie przeczy drugiemu.

vred:
To chyba Ty masz problem z oczami, albo czytac nie umiesz

[Posted on: 19 Paź 2010, 20:37:16]

--- Cytat: vera w 19 Paź 2010, 20:24:05 ---
Lenistwo i oszczednosc ida zawsze w parze 

--- Koniec cytatu ---

????????
Nie trzeba nic wiecej dodawac.

piott:
   Moja corka miala kiedys rowerek gdzie kol nie trzeba bylo pompowac bo byly z kauczuku.........

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej