Regionalne > Århus, Aalborg ...
Publiczna pompka do roweru w centrum Aarhus :)
vred:
--- Cytat: frisms.nu w 19 Paź 2010, 17:13:27 ---Super! dzieki, znowu mi sie oberwalo...za taka bzdure o pompce.
Depczą tu niektorzy mocno po pietach :(
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co masz na mysli piszac oberwalo? Moja wypowiedz byla jak najbardziej grzeczna. Jesli cos piszesz, musisz sie liczyc z tym, ze ktos inny to przeczyta i odpowie.
faja:
ja jestem oszczedna i zawsze pompuje moj rower w najblizszym sklepie rowerowym, maja tam sprezarke dzialajaca 24 godziny, mysle ze wszystkie sklepy w Årus sa tak wyposazone, milej roweroej wycieczki jutro!
vera:
--- Cytat: vred w 19 Paź 2010, 16:58:01 ---Byla o tym mowa, czytaj uwazniej.
[Posted on: 19 Paź 2010, 16:54:20]
Nie wiem co w tem dziwnego. Niektorzy szukaja kefiru na forum, jeszcze inni tabletki po. Temat jak kazdy inny.
--- Koniec cytatu ---
Zauwaz kontekst
Kefir-smak, dieta lub inne sprawy moga byc w tym uwiklane
Tabletka-ktos zaszalal i musi kupic
To wszystko ma uzasadnienie i nikt nie pisal o pieniadzach. W tym wypadku pompki to jest poprostu nieopisane lenistwo. Jak wspomnialem najtansza kosztuje 25kr. I argument ze kogos na to nie stac juz nie jest smieszny ale zenujacy. Drugi watek to pozyczenie pompki. Osoba ta pewnie nie jest lubiana bo nie chce mi sie wierzyc ze na caly akademik nikt nie ma pompki. Moze poprostu zrobic julegave dla zainteresowanej. Wystarczy 50 osob z 50 øre w kieszeni. Hehehe
vred:
--- Cytat: vera w 19 Paź 2010, 19:58:36 ---
To wszystko ma uzasadnienie i nikt nie pisal o pieniadzach. W tym wypadku pompki to jest poprostu nieopisane lenistwo. Jak wspomnialem najtansza kosztuje 25kr. I argument ze kogos na to nie stac juz nie jest smieszny ale zenujacy. Drugi watek to pozyczenie pompki. Osoba ta pewnie nie jest lubiana bo nie chce mi sie wierzyc ze na caly akademik nikt nie ma pompki. Moze poprostu zrobic julegave dla zainteresowanej. Wystarczy 50 osob z 50 øre w kieszeni. Hehehe
--- Koniec cytatu ---
faja:
Nie musisz kupowac lasu, zeby sciac drzewko bozonarodzeniowe!
my kobiety, chcemy pojsc i napompowac rower...
nie pytamy o cene pompki, pytamy gdzie mozna to zrobic...
milego wieczorku :-*
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej