poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Alimenty  (Przeczytany 57607 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

myszka0807

• Gość
Odp: Alimenty
« Odpowiedź #120 dnia: 14 Mar 2013, 22:22:58 »
Numeru telefonu nie zmienilas?
Ha ha to zadzwon w towarzyskich ofertach nie bralam udzialu  ;D jak masz to zadzwon KOCHANIE,,do mnie

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #121 dnia: 14 Mar 2013, 22:25:36 »
Oj groznie to brzmi .ale mozesz nie byc ojcem ale kochanym bedziesz bo dales dziecku nazwisko. :Dno a ile tak jestnajs zony ,dzieci i okazuje sie ze gdzies zamoczyl najgrubszy palec i z inna ma dziecko

Podziwiam kobitki ktore dalej zyja z takim delikwentem.
Dla mnie rzeczy sa proste, jak spierd..... sprawe to ponies tego konsekwencje. Jednak wiecej facetow jest wrabianych, babki raczej nie da sie wrobic w maciezynstwo.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #122 dnia: 14 Mar 2013, 22:26:53 »
Ha ha to zadzwon w towarzyskich ofertach nie bralam udzialu  ;D jak masz to zadzwon KOCHANIE,,do mnie

Sorrki nie zadzwonie 49 brzmi troche za powaznie dla mnie.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #123 dnia: 14 Mar 2013, 22:32:36 »
Sorrki nie zadzwonie 49 brzmi troche za powaznie dla mnie.
Nie patrz na wiek patrz na doswiadczenie.dziecka nie bedzie.oferta  piwka z aisiakiem i ze mna nadal aktualna ale tylko na stpoe kolezenskiej.nie wszyscy mysla zaraz o sexie.naprawde piszesz wyzej ze faceci sa wrabiani ale z kim ci FACECI TO ROBIA NO OCZYWISTE Z KOBIETAMI .wina jest po polowie .milej nocy mykam lulu .dzieki za dyskusje , ;D co do 49 to wieko od trumny mnie gania,swierkiem ode mnie jeb..ALE MI DOFASOLILES poczekaj jak przy piwku sie zobaczymy a aisiak mi pomoze.milej nocki

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #124 dnia: 15 Mar 2013, 17:36:44 »
Moim zdanie przy lepszym z rodzicow i z tym co dziecko chce byc stale.

A co do tego czy jest czy nie, to tak dziwnie jakos napisala. Kobitki raczej wiedza, kto jest ojcem, ojcowie maja nadzieje chyba, ze DNA mowi cos innego. Poza tym w zwiazku malzenskim istnieje cos takiego jak zasada domniemania ojcostwa i gdy nawet nie maczales w tym grubego palca to i tak ty jestes ojcem chyba, ze zaprzeczysz i badania to potwierdza no to inna bajka. Dlatego jak ktos pisze bo tak jakos mu wyszlo i jest ojcem to mi sie czerwona swieczka zapala.
   Kurcze no 1941, bo ja sobie odpuscilam te alimenty i gonienie za tym juz w Polsce, po prostu biore to teraz lekko.  Moze dlatego moja wypowiedz tak malo zrozumiale wypadla. Zdecydowanie odechcialo mi sie co chwile zwalniac z pracy po to, zeby w sadzie wysluchiwac uzalan sie bylego meza i widziec wspolczujace oczeta pan sedzin (dlaczego to one zwykle prowadza takie sprawy ::)? ) wpatrzone w mojego przystojenego i przekonywujacego ex, hehehe.
    A co do ojcostwa, oki, jak chcesz wiedziec .... poronilam i przygotowywalam sie do kolejnej ciazy pod scislym "nadzorem" jednego z najlepszych slaskich ginekologow-poloznikow. Rok przygotowan a potem 8 miesiecy lezenia w ciazy w szpitalu. Malzenstwem bylismy wtedy juz 3 lata. Bardzo chcielismy tego dzieciaczka. Ojcies ani przez moment sie go nie wypieral, zreszta pisalam, podobni jak 2 krople wody (tylko moj syn PRZYSTOJNIEJSZY i MADRZEJSZY ;) ;D )

ps aha zapomnialam dodac, ze ja smiertelnie bylam w mezu zakochana i nie widzialam swiata poza nim, ale to chyba naturalne ;D
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #125 dnia: 15 Mar 2013, 17:41:01 »
Nie patrz na wiek patrz na doswiadczenie.dziecka nie bedzie.oferta  piwka z aisiakiem i ze mna nadal aktualna ale tylko na stpoe kolezenskiej.nie wszyscy mysla zaraz o sexie.naprawde piszesz wyzej ze faceci sa wrabiani ale z kim ci FACECI TO ROBIA NO OCZYWISTE Z KOBIETAMI .wina jest po polowie .milej nocy mykam lulu .dzieki za dyskusje , ;D co do 49 to wieko od trumny mnie gania,swierkiem ode mnie jeb..ALE MI DOFASOLILES poczekaj jak przy piwku sie zobaczymy a aisiak mi pomoze.milej nocki
Hehehehehhe, dobre, dobre ;D. Tylko myszeczko jeden problem, 1941 mieszka za gorami za lasam, za siedmioma rzekami ;) ;D

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #126 dnia: 15 Mar 2013, 17:45:26 »
   Kurcze no 1941, bo ja sobie odpuscilam te alimenty i gonienie za tym juz w Polsce, po prostu biore to teraz lekko.  Moze dlatego moja wypowiedz tak malo zrozumiale wypadla. Zdecydowanie odechcialo mi sie co chwile zwalniac z pracy po to, zeby w sadzie wysluchiwac uzalan sie bylego meza i widziec wspolczujace oczeta pan sedzin (dlaczego to one zwykle prowadza takie sprawy ::)? ) wpatrzone w mojego przystojenego i przekonywujacego ex, hehehe.
    A co do ojcostwa, oki, jak chcesz wiedziec .... poronilam i przygotowywalam sie do kolejnej ciazy pod scislym "nadzorem" jednego z najlepszych slaskich ginekologow-poloznikow. Rok przygotowan a potem 8 miesiecy lezenia w ciazy w szpitalu. Malzenstwem bylismy wtedy juz 3 lata. Bardzo chcielismy tego dzieciaczka. Ojcies ani przez moment sie go nie wypieral, zreszta pisalam, podobni jak 2 krople wody (tylko moj syn PRZYSTOJNIEJSZY i MADRZEJSZY ;) ;D )

ps aha zapomnialam dodac, ze ja smiertelnie bylam w mezu zakochana i nie widzialam swiata poza nim, ale to chyba naturalne ;D

Nie dosc ze zazdrosnica to jeszcze jej nie przeszlo, nawet substytut nie wyleczyl? Wspolczuje.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #126 dnia: 15 Mar 2013, 17:45:26 »

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #127 dnia: 15 Mar 2013, 17:46:32 »
Nie dosc ze zazdrosnica to jeszcze jej nie przeszlo, nawet substytut nie wyleczyl? Wspolczuje.
hihihi, no masakra straszna ;D

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #128 dnia: 15 Mar 2013, 19:15:19 »
Hehehehehhe, dobre, dobre ;D. Tylko myszeczko jeden problem, 1941 mieszka za gorami za lasam, za siedmioma rzekami ;) ;D
jak tylko by chcial sie umowic z TAKIM ANTYKIEM to ja pojade do niego .

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #129 dnia: 15 Mar 2013, 19:21:22 »
jak tylko by chcial sie umowic z TAKIM ANTYKIEM to ja pojade do niego .

Niestety beznadziejny przypadek, nawet GPS nie wskaze Ci drogi. To tak daleko, ze wrony juz dawno pozawracaly a to jeszcze dalej.

Ale zeby nie bylo, ze zostaniesz w potrzebie, pomoge Ci i polecam to :

Oferuję swoje usługi w zakresie: "table dance", "gogo", "strip show" jak również oprawę taneczną i artystyczną na wszelkiego rodzaju imprezach (wieczory panieńskie). Do współpracy zachęcam również kluby, dyskoteki, puby oraz klientów indywidualnych. Posiadam szeroką gamę przebrań, gadżetów, które uatrakcyjnią każdy występ i uczynią każdą imprezę niezapomnianą. Zapewniam sto procent profesjonalizmu. Wiem doskonale, że każdy "strip show" pozostanie długo w waszej pamięci! Działam w w okolicach Kopenhagi.

ZDJECIA NA TEJ STRONIE NICK MARCO:
------------------------------------------
http://stripevents.wix.com/stripevents#!tancerze/c2414
Wystarczy wkleic link w przegladarke.

Kontakt: +48 505343065 +45 25764905
Email: mareczek505@wp.pl
« Ostatnia zmiana: 15 Mar 2013, 19:42:39 wysłana przez 1941 »

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #130 dnia: 15 Mar 2013, 20:02:12 »
NIE CHCE!!!nie lubie tego imienia moj byly mial naimie Marek.ide zwymiotowac :'(

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #131 dnia: 15 Mar 2013, 20:39:27 »
NIE CHCE!!!nie lubie tego imienia moj byly mial naimie Marek.ide zwymiotowac :'(
Sorki ;D ;D ;D (biedna Tyyy :( :( )

MalaCzarna

• Gość
« Odpowiedź #132 dnia: 15 Mar 2013, 21:06:22 »
Weszłam na chwilę do tego wątku i szukam: Kto ma dostać alimenty ? Kto ma płacić alimenty?
I zgłupiałam !  :o Ktoś biedny mieszka za górami i lasami, a wstawiony link pokazuje,że wcale nie taki biedny,
 i striptiz uprawia ...i co on ma dostać czy płacić alimenty ?  :D :D :D
O co w tym wątku chodzi ?  :o :D ;D

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #133 dnia: 15 Mar 2013, 21:27:01 »
Weszłam na chwilę do tego wątku i szukam: Kto ma dostać alimenty ? Kto ma płacić alimenty?
I zgłupiałam !  :o Ktoś biedny mieszka za górami i lasami, a wstawiony link pokazuje,że wcale nie taki biedny,
 i striptiz uprawia ...i co on ma dostać czy płacić alimenty ?  :D :D :D
O co w tym wątku chodzi ?  :o :D ;D

przede wszystkim o poczucie klimatu.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #134 dnia: 15 Mar 2013, 21:31:36 »

Jak juz Ci lepiej to moze to?

Ja jestem sam, Ty jesteś sama. Trzeba to zmienić. Podobno ludzie samotni żyją krócej. A przecież tak łatwo przedłużyć sobie życie. Wystarczy się spotkać i przekonać się czy jesteśmy dla siebie stworzeni. Któż to wie? Może tak być. Ale jeśli się nie spotkamy, to nigdy się nie przekonamy czy dane nam będzie smakować radość życia.  ps3@hotmail.dk

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #134 dnia: 15 Mar 2013, 21:31:36 »

alimenty

Zaczęty przez edithDział Pomoc!

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3872
Ostatnia wiadomość 20 Paź 2011, 16:14:34
wysłana przez urszula74
alimenty

Zaczęty przez danielDział Hydepark

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 5120
Ostatnia wiadomość 17 Wrz 2014, 01:09:53
wysłana przez Mareczek
alimenty

Zaczęty przez aga123456Dział Rodzina ...

Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 20638
Ostatnia wiadomość 04 Mar 2008, 23:41:28
wysłana przez mala_z_Aarhus
skat a alimenty z danii

Zaczęty przez skat a alimetyDział Tłumaczenia

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5352
Ostatnia wiadomość 12 Lis 2008, 08:10:32
wysłana przez skat a alimety
Alimenty a rodzinne

Zaczęty przez aRtiDGDział Rodzina ...