Ogólne > Praca w Danii
Własna firma w Danii - jak założyć.
M z Horsens:
Mam nadzieję że pan Roga znajdzie czas dla Ciebie ,niestety podzielę się z tobą ja również zadałem identyczne pytanie panu Roga a odp. wyglądała następująco: "Twoje pytanie leży na granicy doradztwa podatkowego, niestety duża ilość pytań nie pozwala mi na odpowiedż na twoje zapytanie" więc wygląda mi na "jak nie zapłacisz to się wal frajerze ".
Chop wyrobil sobie markę na PoloniaInfo a teraz robi to za kasę, popieram jak najbardziej bo za darmo "to w ryj dostać można" ale dlaczego zgrywał melepetę/samarytanina a teraz bizneswoman mu się wlącza.
@ae@:
To chyba jego prywatna sprawa czy odpowie na pytanie czy nie ?
Czy tez jak sie kilka razy komus na poloniainfo pomoglo to juz jest dozywotni obowiazek odpowiadania na wszystkie pytania?
MartynaM:
"dlaczego zgrywał melepetę/samarytanina a teraz bizneswoman mu się wlącza".
M z Horsens - troche widac Cie ponioslo: "melepeta, samarytanin, bizneswoman".
A to poprostu facet, ktory czesto sie tu udziela i przez 4 lata tych ponad 2000 tys. wpisow nie traktowalo o pogodzie, modzie i innych "duperelach".
I jest chyba granica kiedy pomoc jest juz nie tylko przysluga, ale usluga.
aarhusN:
--- Cytuj (zaznaczone) ---przez 4 lata tych ponad 2000 tys. wpisow nie traktowalo o pogodzie, modzie i innych "duperelach"
--- Koniec cytatu ---
2000 tys. wpisow to chyba dwa miliony nie? tego chyba jeszcze nikt ma.... ::)
a swoja droga tez gosciowi sie nie dziwie. co jeden w poscie pisze: mam pytanie do roga nie liczac priva...
zamiast zaplacic ksiegowej i miec spokoj ;D szczypia sie na pare koron mogac oszczedzic na odpisach i w razie kontroli sie nie bac 8)
M z Horsens:
No i znów jest wesoło ;D ;D ;D, Trochę krytyki przyda się równierz panu Roga ;)
--- Cytat: M z Horsens w 18 Maj 2012, 22:19:14 ---
Chop wyrobil sobie markę na PoloniaInfo a teraz robi to za kasę, popieram jak najbardziej bo za darmo "to w ryj dostać można"
--- Koniec cytatu ---
Tu może nikt nie doczytał ale to też jest w moim poście, a każdy na tym forum wyraża swoje zdanie, gdzie moje jest takie jakie jest ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej