Ogólne > Praca w Danii

Własna firma w Danii - jak założyć.

<< < (13/39) > >>

gerary23:
to jest na stronie skata  to sie nazywa Registrering af virksomhed  albo tu www.webreg-portal.dk  ale na formularzu musi sie podpisać  i wpisać swój cpr  i  adres osoba ,znajomy który jest tu zameldowany poniewaz oni sprawdzaja ta osobe czy widnieje w ewidencji e komunie lepiej jak załozysz w polsce firme a tu tylko wyrobisz cvr

[Posted on: 15 Sty 2011, 22:24:50]
ksiegowa za roczne rozliczenie firmy bierze 1500- 2000 koron jak by co

zabkomis:
czyli z tego co zrozumiałem
w sytuacji w której nie posiadam meldunku tylko mam cpr i mieszkam u kogos kto jest zameldowany w danym miejscu, nie jestem w stanie zrobić tego online ponieważ osoba do której bedą przychodziły listy musi sie podpisac pod tym
no i tak jak mówiłem nie chce zakładac działalności w polsce,
nie chce jeździć samochodem na pl blachach
chodzi mi o najprostszą drogę do uzyskania numeru cvr, nic więcej

roga:
Proponuje aby sie zapisac na Seminarium (bezplatnie) STOI JAK WOJ NA FRONTOWEJ STRONIE FORUM.
Mnostwo interesujacyh informacji, i to w dodatku we wlasnym jezyku, miedzy innymi jak zalozyc wlasna firme.

zabkomis:
dzięki roga ale ja już pisałem że nie jestem obecnie w danii tylko w polsce i chciałem zrobić to online, przewertowałem forum i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na pytanie CZY POTRZEBUJE MELDUNKU CZY WYSTARCZY CPR I ADRES DO KORESPONDENCJI,
jestes pomocna,ny ale nie dam rady na seminarium w najbliższym czasie sie stawić,
chodziło mi o prostą odpowiedź 

gerary23:
nie musi podpisywać listów tylko na formularzu do załozenia firmy ze skata musi sie podpisać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej