Regionalne > Kopenhaga
Kopenhaga - idealne miasto
marysha:
Fakt ;D
RybkaWillego:
A ja mieszkam w Kbh od 2 lat i nie chciałabym mieszkać nigdzie indziej.
kristofdk:
A gdzie jeszcze mieszkałeś ,jeżeli można zapytać?Owszem Kopenhaga nie jest zła ale żeby się nią zachwycać...?Do wielu miast w Polsce nawet się nie umywa.
willy:
--- Cytat: kristofdk w 20 Cze 2008, 18:07:03 ---A gdzie jeszcze mieszkałeś ,jeżeli można zapytać?Owszem Kopenhaga nie jest zła ale żeby się nią zachwycać...?Do wielu miast w Polsce nawet się nie umywa.
--- Koniec cytatu ---
A jakieś argumenty no potwierdzenie ??
Juta:
Jak przebywam w Kopenhadze non-stop dluzej niz 6 miesiecy, to zaczynam myslec, ze wlasciwie nie rozni sie ona wiele od polskich miast. Ale kiedy przyjade do Polski, to jednak widze roznice. Centra duzych polskich miast, starowki, miejsca-wizytowki sa naprawde fajne. Ale wystarczy skrecic w boczna uliczke, aby polamac noge na potwornie krzywych i dziurawych chodnikach, natknac sie na obdrapane i rozlatujace sie budynki, cuchnace smietniki, meneli z fioletowymi nosami itp.
Ale tak naprawde, wszystko kwestia gustu. Dla mnie np.Warszawa jest najbrzydszym znanym mi miastem, ale znam osoby, ktore sa nia zachwycone. Tak samo pewnie jest z Kopenhaga.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej