Ogólne > Hydepark

Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej

<< < (12/234) > >>

Mirabelka:

--- Cytat: Thunder86 w 17 Lis 2007, 16:28:05 ---o kurde stracil nogę :( no ale z tego czytam to raczej jego koledzy zawinili-czemu nie zawieźli go do szpitala?A jak pracowal na czarno to i tak wolałbymjakies konsekwencje prawne z tego powodu niż kalectwo

--- Koniec cytatu ---

A gdzie ty to wyczytales ze stracil noge ???

mawi:
Ja zauważyłam że Duńczycy się oszczędzają ,pracują powoli  i uważają , nie przesilają się .
Spokojnie bez pospiechu , nie zrobię dzisiaj dokończę jutro .
A Polacy pracują szybko i dużo ,a wtedy łatwo o wypadek .Chcą się pokazać ,że dobrze pracują .
Bo dobrze Polacy pracują !!!!

Mirabelka:

--- Cytat: mawi w 17 Lis 2007, 20:14:54 ---Ja zauważyłam że Duńczycy się oszczędzają ,pracują powoli  i uważają , nie przesilają się .
Spokojnie bez pospiechu , nie zrobię dzisiaj dokończę jutro .
A Polacy pracują szybko i dużo ,a wtedy łatwo o wypadek .Chcą się pokazać ,że dobrze pracują .
Bo dobrze Polacy pracują !!!!

--- Koniec cytatu ---

Mawi masz racje, u nas Duńczycy robili toaletę 5m na 5m , zajelo im to miesiąc. ::) Mój tata budowlaniec jak to zobaczył , to nie mogl się nadziwić. :o

Klingon:
Pracowałem z Duńczykami w różnych miejscach ale nie rozpoznaję Waszego opisu.
PS. Piszemy nie na temat.

mala_z_Aarhus:
Moze zmienmy nazwe watku na Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej i nasze komentarze...
W koncu znajdujemy te artykuly po to, aby je komentowac. Takie jest moje zdanie.

Politiken dzisiaj.

Yngre mand såret af to skud
Polsk mand blev ramt af skud i brystet og armen, men slipper for alvorlige mén.
Send artikel Print artikel 
En yngre polsk mand er blevet skudt ned i Farum, men overlever drabsforsøget, oplyser politiet.

Sammen med en landsmand gik han på en sti ved Paltholmterrasserne i bebyggelsen Farum Midtpunkt, da der blev skudt mod dem fra en parkeringskælder lidt efter kl. 02.

&raquo;Han er sluppet usandsynligt heldigt. Det ene skud gik ind i siden af brystkassen, det andet gennem den ene arm, men ingen vitale organer er beskadiget&laquo;, fortæller den vagthavende hos Nordsjællands Politi.

Politiet kunne søndag morgen tale med skudofferet på Rigshospitalet traumecenter.

Han kunne fortælle, at han og hans landsmand kort før skyderiet havde haft nogle kontroverser med en mand i en lys metalfarvet BMW.

ritzau

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej