Ogólne > Hydepark

Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej

<< < (137/234) > >>

nutka53:
dajcie sobie spokoj -to nie tolerancja -to jakas histeria - doslownie swiat zwariowal na tle poprawnosci politycznej . ludzie sa zwalniani z pracy za to ze choruja, wyrzucaja kobiety w ciazy a tu o jednym geju mowi cala polska, i zwalniaja kabusewnikow czy dyrektorow
w mojej pracy 2 lata  temu zwolnili czlowieka bo  byl chory na raka i w zwiazku z leczeniem mial duzo chorobowych dni - zmarl rok temu...czy ktos sie tym przejmowal? nie bylo nawet wzmianki w lokalnej prasie nie mowiac juz o tym aby ktos stracil posade. dostal odszkodowanie tak samo jak ten gej z polski

dlaczego jego tak potraktowano i wielu innych ludzi  ktorzy stracili posade niezgodnie z prawem ? czy dlatego ze nie byli gejami?

traktujcie zwolnienie tego  geja jako niezgodne z prawem (jesli stracil prace z tego powodu) czyli normalnie ale blagam bez tej calej histerii,

inna:
Prawda nutka i zgadzam sie w pelni.
Nie jestem ani za ani przeciw gejom czy lesb. Ale drazni mnie to jak ida przez miasto i pokazuja swoja milosc do siebie. Obrzydliwe  ???

thecabb:
Nie rozumiem.  Drażni cie okaxywanie miłości przez zakochanych? Ty się nie obsciskiwalas, nie calowalas publicznie? Niby nic nie masz do związków homoseksualnych ale cie draznia...  Brak tu logiki.

@ae@:
...Nie jestem ani za ani przeciw gejom czy lesb. Ale drazni mnie (...)Obrzydliwe ...

Jesli ich milosc jest dla ciebie obrzydliwa to znaczy ze jej nie akceptujesz, czyli brak tolerancji - albo inaczej: "tolerancja" po polsku  ;D

MalaCzarna:

--- Cytat: thecabb w 05 Gru 2012, 11:19:47 ---Nie rozumiem.  Drażni cie okaxywanie miłości przez zakochanych? Ty się nie obsciskiwalas, nie calowalas publicznie? Niby nic nie masz do związków homoseksualnych ale cie draznia...  Brak tu logiki.

--- Koniec cytatu ---

1 Kapł 18:22: Nie będziesz cieleśnie obcował z mężczyzną jak z kobietą.
Jest to obrzydliwością.

1 Kapł. 18:13: Mężczyzna, który obcuje cieleśnie z mężczyzną tak jak z kobietą,
 popełnia obrzydliwość; obaj poniosą śmierć; krew ich spadnie na nich.

Tak tylko gwoli ścisłości że homoseksualizm nie jest tylko obrzydliwy dla ludzi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej