Ogólne > Rodzina ...
Opieka medyczna
Jomir:
Najlepsze, ze w komputerze lekarza kryja sie wszystkie informacje na temat danej osoby. Wiec nieco moze sie lekarz zdziwic, jak zobaczy kobitke z przerostem prostaty, tudziez mezczyzne z zapaleniem jajnikow.
No, ale Polak potrafi :)
A przez internet to sie rejestruje do lekarza, ale do tego, ktorego masz przypisanego na zoltej karcie - ktorego albo wybralas, albo komuna CI przydzielila.
Wszystkie dzwony bija... bim bam bom.....
jamjurand:
Lekarz dostaje pieniadze za kazda twoja wizyte wiec niektorzy przyjma twoich znajomych na twoje konto, wypisza recepty i napisza cos nieistotnego w twoim journalu, u mojego dawnego bylem z conajmniej 5 roznej plci znajomymi, oczywiscie po uprzednim zapytaniu.
Solvej:
--- Cytat: Mirra w 14 Wrz 2009, 23:08:44 ---Najlepsze, ze w komputerze lekarza kryja sie wszystkie informacje na temat danej osoby. Wiec nieco moze sie lekarz zdziwic, jak zobaczy kobitke z przerostem prostaty, tudziez mezczyzne z zapaleniem jajnikow.
No, ale Polak potrafi :)
A przez internet to sie rejestruje do lekarza, ale do tego, ktorego masz przypisanego na zoltej karcie - ktorego albo wybralas, albo komuna CI przydzielila.
Wszystkie dzwony bija... bim bam bom.....
--- Koniec cytatu ---
No i znowu to samo ;D ;D
*kryja sie wszystkie informacje....
*do lekarza, ktorego masz przypisanego...
:D :D :D :D
Nie musze sie rejestrowac do tego,ktorego mam w zoltej karcie zapisanego ::)
Euzebino,moja mama byla u mnie 2 miesiace i byla 2 razy po porade u lekarza. Lekarze nie robili problemow ::)
podaj prosze link
Solvej:
--- Cytat: poly w 15 Wrz 2009, 08:42:49 ---mozna rejestrowac przez internet
podaj prosze link
--- Koniec cytatu ---
Pewnie nie nalezysz do mojej przychodni a list z linkiem to przysyla wlasnie ona.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej